Cahit Oluşturma zamanı: 19 Ağustos, 2009 Oluşturma zamanı: 19 Ağustos, 2009 bu tavsiyeleri hangi durumlara göre veriyorsunuz merak ettim
ongun Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Evet ben de meraktayım. Lastik lastiktir. Takarsın bakarsın, olmadıysa çıkarır satarsın/saklarsın/hibe edersin (kesinlikle atmazsın, lastik atılmaz, nimettir.) Herkes bir mi? Bh var bh var, fh var fh var di mi. İlla yüksek atan, yumuşak ve topu atan lastikler bh lastiği olacak diye bir kaide yok di mi yani? Yanlış mıyım abla? Yanlışsam yanlışsın de!
Cahit Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 vallahi insanlar bu kadar bilgi birikimine nasıl sahip olmuş,helal olsun takdir ediyorum,bilgi her yerde degerlidir :) şöyle tam bir açıklaması var mı bunun fh için böyle bh için şöyle olur deyu? bak abi benim 2 lastik de aynı rahattayım :)
ongun Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Benim demem odur ki, lastikte aranan özellikler stilden stile, kişiden kişiye değişir. Ma Lin'e Nimbus ver "bu ne olm?" der, Samso'ya Hurricane ver "ben bunla oynayamam" der. Demezse bana yeni konu açmak nasip olmasın.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Bence de ongun abi sen wang haoya pütür versen bas git bebegim uzaklara der ama gidip te georgina pota'ya buyur canım tenergy 05 dersen öper belki de sana fh mi bh mi sromaz yani önemsiz şeyler bunlar
cagan Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Cevabı çok basit..Herkesin forehand tarafı backhand tarafına göre daha iyidir genelde..Çünkü forehand vuruşu öğrenmek backhand vuruşu öğrenmekten çok daha kolaydır..Buna forehand vuruşun vücudun açık tarafında yapılması,backhand vuruşun ise vücudun önünde yapılması sebebiyle daha çok çalışma gerektirmesi neden olarak gösterilebilir..Ve genelde de oyuncuların çoğu (profesyonel oyuncuları tenzih ediyorum tabiki) forehand tarafında hızlı lastikleri tercih ederken backhand tarafında ise kontrollü oyuna uygun lastikleri tercih ediyor..Tavsiyelerde beklentilere göre veriliyor..Zaten ekipman tavsiyesi isteyenler kısmına bakarsak konu açanların yüzde 90 gibi bir kısmının forehand için hızlı,backhand içinse daha kontrollü lastik tavsiyesi istediğini görebiliriz..Sanırım izah edebildim :gulumse:
Cahit Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2009 Allah razı olsun hocam :)
Guest ktm Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2009 Allah razı olsun hocam :) Cümlemizden...!!! ktm
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2009 ben belli bir seviyeye gelene kadar bh fh ayrımı yapılmasına karşıyım genelde kombiye yeni geçmek isteyenlerde bu çok oluyor fh tenergy bh g3 takariz diyo... abicim sen tak ikisine g3... oyle kalınlıgı da abartma zamanı gelince zaten bh a yumuşak kontrollü bir şey takman gerektiğini kendin de anlayacaksın...
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2009 Merhaba Sn.çağan'ın yazdıklarına aynen katılıyorum.Ayrıca oyun stilinin yanı sıra verilen teknik eğitiminde bu aşamada etken olduğu söylenebilir.Bir de yaş ve kilo sorunu var.Zamanla tembelleşen ayaklar. BH de daha kontrollü lastikleri hatta çift yüzlü tahta seçeneklerini de gündeme getirmekte.Yine de çağan'a teşekkürler güzel yorumu için Sevgi ve selamlar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap