Baykarakaya Oluşturma zamanı: 17 Ağustos, 2009 Oluşturma zamanı: 17 Ağustos, 2009 Ma Lin in servisi. Eğer içinizde böyle servis atanınız varsa yazsın :)
umur Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 ben atabiliyorum bazen aynen böyle etkili gidiyor hatta:D ama bu serviste penholder oynamanın katkısı tartışılmaz.liu guoliang ın servislerine bak birde
cagan Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Ma Lin in servisi. Eğer içinizde böyle servis atanınız varsa yazsın :) Ben atamıyorum..Zaten atabilsem videodaki Ma lin değil ben olurdum
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Şu MA LİN'i savunmayın bana ya Raketinden böyle gidiyodur bu servis :P
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Raketi neredeyse dik tutarak topu döndürüyor biz anca yatay şekilde fırçalayabiliyoruz. Ama her gün 1 kova top verseler çalış diye bir de top toplayıcı çocuk o zaman biz neden yapamayalım ki? O da insan biz de insanız. Ama Usain Bolt insan değil ona dikkat :
malin Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Bu servisi geçen senelerde izlemiştim gerçekten harika bir servis! Ama Ma Lin bunu maçlarda hiç atmıyor yada etkisini biz daha görmedn karşıdaki karşılıyor. Bu servisin benzeri videolar bölümünde var ufak bi çinli çocuk atıyor :)) Ama dikkat ettim Ma bu servisi atarken topa sert giriyor ve o kadar dönmesi de bu yüzden olsa gerek
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Vur çek yaparak atılır aslında ama çooooooook çalışmak gerek....Bi de zamanlama iyi olmalı tabi...
umur Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 ben raketi yan değilde dik sokuyorum topun altına
KursaD Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Böyle servis atabilen birçok profesyonel oyuncu var . Elbette mükemmel atıyor . bende birçok servis çalıştım ve sıra bu tür servise geldi yanılmıyorsam back spin servis deniyor . ismi önemli değil =) . henüz yapamıyorum ama çalışıyorum . Tabi çoook çalışmak gerekir ve yapabileceğimi sanmıyorum ama deniyorum yinede .
Guest legendofanatolia Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2009 ilk servis ne ya öyle :)
Guest Sempathic Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2009 ben calısıyorum bu servisi arada sırada oluyo ama bukadar etkili değil çok çalışmak lazım
gagi Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2009 Ben ilk önce bu servisi atan arkadaşları tebrik etmek istiyorum MAŞŞALAH MAŞŞALAH nazar deymesin bileklerinizee : : :
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2009 Ma lin maçlardada atıyor bu servisi ama karşısında oyuncu olduğu için top filenin diğer tarafına geçip geri gelmiyor:) Butterfly-Cı 'nın dediği doğru buna backspin servis diyoruz. Fakat önemli olan bu servis değil artık. Çin takımının özellikle ranking listesindeki ilk 5 de ki çinli arkadaşlarımızın servisi istedikleri noktaya attıklarını görüyorsunuzdur. Buda normal tabi üst düzeyin daha üstü sporcular oldukları için servisleri masanın belli bir noktasına cisim koyarak o cisme isabet ettirerek çalışıyorlar. Aslında sadece servisleri değil bütün kombinasyonları bu şekilde çalışıyorlar desem yeridir. Böyle giderse çinli sporcuları masa tenisinde geçebilecek diğer sporcuların işide zorlaşıyor:):)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap