Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 27 Temmuz, 2009 Oluşturma zamanı: 27 Temmuz, 2009 http://www.justsharethis.com/space-saving-table-tennis-door/ http://whollysblog.com/wordpress/tag/table-tennis-door/
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 İlginç bi kapı imiş : İleride bi tane almalıyım :
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Her eve lazım
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 kendini geliştirmek isteynler için bulunmaz bir nimet... (:
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 bence kapıda timo nun resmi olmalı imiş daha cekici olurmus :)
ongun Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Ben kapıların içinin oyulması yerine, evin salonuna pek bir işe yaramayan yemek masası değil, onun yerine masa tenisi masası alınmasından yanayım. Misafirler yemeğin üstüne çaylarını içtikten sonra bi güzel yenilip öyle vedalaşsınlar. -Maç sayısı! Hadi vedalaş! :
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 çok güzel bir düşünce ve dizayn, önceden görseydim odama masa tenisi masası alacağıma kapı alırdım
ozgur seker Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 evim olursa kesin bi kapısını böyle yaparım. (evim olsun da)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Odaların arasında geçiş kapısı gibi kullanılabilir aslında ha süper olur :)
umur Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 orası tamam da boy olarak 2.75 m boyu gerçek masanın onu nasıl yapacaksın
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Ben kapıların içinin oyulması yerine, evin salonuna pek bir işe yaramayan yemek masası değil, onun yerine masa tenisi masası alınmasından yanayım. Misafirler yemeğin üstüne çaylarını içtikten sonra bi güzel yenilip öyle vedalaşsınlar. -Maç sayısı! Hadi vedalaş! : Abi arkadaşlarla ayrı eve çıksaydık bizim planımız buydu yemek masası yerine tenis masası alacaktık oynamadığımız zaman üzerine dantel örtü koyacaktık ama kısmet olmadı :
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap