Guest ismail Oluşturma zamanı: 10 Temmuz, 2009 Oluşturma zamanı: 10 Temmuz, 2009 Tam profosyonel gelirse pek verim alamaz gibime geliyo eski klüp oyuncusuyum üniversite takımında da oynadım 2 senedir antremansızm iyi oyuncular inş vardir buraad hergün gelebilirim yeterki oynamak için insan olsun
Guest ismail Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2009 bakalım masa tenisi bilen kaç kişi çıkacak oturduğum yerden :)
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2009 bakalım masa tenisi bilen kaç kişi çıkacak oturduğum yerden :) Merhabalar tam olarak nerede burası gelebilirim haftadan 1-2 gün
Guest ismail Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2009 keçiörene bağlıydı bizamanlar havalimanı yolunda havalimanına varmadan 20-25 dk önce ben bulmana yardımcı olurum gerekirse araba ile yakın biyerden alırım fakat bi kaç belge almanız gerekiyo ikametkah kağıdı savcılıktan temiz kağıdı nüfuz cüzdanı fotokopisi 2 adet fotoğraf sağlık raporu çok zahmetli iş genede gelicem diyosanız işlemlere başlamadan bana haber verin gidip misafir alınıyo mu yada başka ilçeden giriliyo mu öğrenim ilgin için tşkler
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2009 keçiörene bağlıydı bizamanlar havalimanı yolunda havalimanına varmadan 20-25 dk önce ben bulmana yardımcı olurum gerekirse araba ile yakın biyerden alırım fakat bi kaç belge almanız gerekiyo ikametkah kağıdı savcılıktan temiz kağıdı nüfuz cüzdanı fotokopisi 2 adet fotoğraf sağlık raporu çok zahmetli iş genede gelicem diyosanız işlemlere başlamadan bana haber verin gidip misafir alınıyo mu yada başka ilçeden giriliyo mu öğrenim ilgin için tşkler Araştırayım bakalım abi ama benim zaten Eryaman AYM'e üyeliğim var. Tahminimce rahatça girebilirim : Yarın bi sorun olmazsa oraya uğramaya çalışırım...
Guest ismail Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2009 bugün az oynadık geliceğin zamanlar haber ver tam organize oluruz
Guest dh_experience Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 bugün az oynadık geliceğin zamanlar haber ver tam organize oluruz kaç tane masa var, masalar ve alan nasıl.? Kalabalık oluyor mu?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 Beşevlere falan yakın mı oralar hiç bilmiyorum da :)
Guest dh_experience Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2009 kaç tane masa var, masalar ve alan nasıl.? Kalabalık oluyor mu? up cevapplz :B:
Guest legendofanatolia Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2009 hocam hala oynayacak birilerini arıyorsan ben gelebilirim :) 3 seneyi aşkın antrenmansızım ama düzenli oynayacak birilerini arıyorum
Guest dh_experience Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2009 ben su an Aile yasam merkezindeyim. Masalar ve alan fena degil, 5 tane masa var ve hepsi bos. Orta alti oyuncuyum. Kisa zamanda orta seviyeye cikarim. Su an oturuyorum, sanirim oyuncu bulamayacagim
Guest legendofanatolia Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2009 ben oynarım hocam,zamanında çok iyiydim,4 yıldır fln oynamıyorum,şu anda rahat orta üstü seviyedeyim ,antrenman yapcak birierini rıyorum oynayabiliriz
savaşçı Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 :merhaba arkadaşlar bir buçuk yıldır aile yaşam merkezinde kondisyon salonunda biraz ısınıp masa tenisi oynamaya çıkıyorum.Burada iyi oynayan rakib bulamamaktan sıkıldım.Bir haftadır Altındağ gençlik merkezine takılmaya başladım çok memnunum her imkanlar var.Pursaklar Aile Yaşam Merkezine pazartesi,çarşamba ,çumartesi saat 14.30 da oluyorum meraklıları bekliyorum bana mesaj atın pursaklılar veya diğer arkadaşlar hoşçakalın.
Escapist Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2017 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2017 Konuyu hortlattim birazda pursaklar aile yasam merkezinde oynayacak birileri varmi. Ozellikle bu tatilde hergun gidebilirim. Buraya gelebilecek birileri varsa cok iyi olur Varsa buradan yada ozel mesajdan ulasabilir. Tesekkurler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap