Guest hasanozcifci Oluşturma zamanı: 3 Temmuz, 2009 Oluşturma zamanı: 3 Temmuz, 2009 Forehand için spin özelliği, backhand için de hız özelliği fazla olan lastik tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu arada bütçe kısıtlı, ucuz olsun :
Guest Kadir Özkök Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2009 * Üst limitiniz ne kadar acaba? * Ayrıca oyun tarzınız hakkında da bilgi verin ki, size öneride bulunacak arkadaşlar daha uygun ekipmanları önerebilsinler..
Guest hasanozcifci Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2009 *İki lastik için toplam 80 tl civarı ama bu değişebilir, katı bir limit değil. *Oyun stilim, FH ile bolca atak yaparım.Hızdan ziyade spine ihtiyaç duyuyorum.BH ile defansif oynuorum ve topu kontrol edemiyorum.Sanırım BH için kontrol özellliği öne çıkan bir lastiğe ihtiyacım var.
Guest hasanozcifci Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2009 Tahta ise yakında bi arkadaş gönderecek.İsmi joola impulse Sanırım şu linkteki oluyor http://www.fast-spin.com/UrunDetay.asp?Kat...&UrunID=601
Recommended Posts