Guest Zoran Oluşturma zamanı: 18 Şubat, 2005 Oluşturma zamanı: 18 Şubat, 2005 Arkadaşlar baharda çorlu'da masa tenisi düzenlemek istiyoruz. Tahminen mayız ayının başında olacak. Site'de bir nabız yoklayım dedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ertan Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Mayısta Ankara buluşması planlanıyor. Ona yakın olursa pek gelen olmayabilir.
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Ertan abi hatırlattığın için sağol. Zaten şu an daha herşey net değil. Aslında eksik bilgi verdim. turnuva Nisan 2. aftası ile Mayıs'ın ilk haftası arası bir haftasonu olabilir. Şimdiden araştırmalara başladık'ki ortaya çok güzel bir turnuva çıksın. Şubat sonuna kadar gerekli analizleri yapıp bu forumdan güncel bilgi vermeye çalışacağız. Çok kişiye ulaşabilmek için dostlarımızın desteğine'de ihtiyaç olacak. Mesela senden FB Derneği ile ilgili nabız yoklamanı isteyecektim.
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Bu arada Fulya görüyorum'ki forumdasın. Senden ve Ferit abi'dende Haydarpaşa için yardım isteyecektim. Umarım çiftli partner'ini kırmasın. Bu arada ben Çorlu'dan Hakan
tanibrahim Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2008 selamlar çorlu da turnuva düzenlenirse ben seve seve katılırım.
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2008 Çerkezköy'den ben de dahil 3-5 kişi gelebiliriz.
Guest mogan_dam Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2008 tekirdağ merkezdende tahmin ediyorum 7-8 kişi civarı katılım sağlayabiliriz...
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2008 7-8'le kalmaz -BENCE- Yeter ki olsun bir turnuva. Halk Turnuvasına katılamayanlar da biliyorum.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2008 haziran-temmuz-ağustos aylarının birinde olsaydı yaz dolayısıyla belki katılım daha yüksek olabilir. ben gelebilirdim.
Guest cagritas Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2008 eğer düzenlenirse banko 7 kişi var düzenlerseniz bildirin lütfen
Guest Doğancan Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2008 bn siliwride oturuom 5 kişi geliris rahat..
Guest FaGe Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2008 Bende çerkezköyden gelebilirim.Yaş lisans vs. sınırlaması olacak mı?
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Bende çerkezköyden gelebilirim.Yaş lisans vs. sınırlaması olacak mı? Lisans zorunluluğu olmaz.
Guest mogan_dam Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 arkadaşlar konu 3 ay önce açılmış açan arkadaşta birdaha msj atmamış... tanıyan varsa topic sahibini bi sorabilirse nooldu olacakmı olmayacakmı turnuva diye bizde bilgilenelim.. keşke olsada gitsek oynasak iyi maçlar izlesek...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap