Guest hassan Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2009 adapazarı merkezde masa tenisinde iyi olanları öğretmen evine(merkez) bekleriz.
Guest ^adm^ Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2009 Az bilenler gelmesinmi? Bu arada öğretmen evine önceden illa bir öğretmen yakını olan giriyordu direk bağlantımız olmamasına rağmen girebiliyormuyuz?
Guest hassan Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2009 Az bilenler gelmesinmi? Bu arada öğretmen evine önceden illa bir öğretmen yakını olan giriyordu direk bağlantımız olmamasına rağmen girebiliyormuyuz? Az bilende gelsin ama zevkli bir oyun için çok az bilen de gelmesin. Öğretmen evinde akşamları 18:00 'dan sonra biz ordayız. Ayrıca öğretmenevine , öğretmen yakını olmayanalar da gelebiliyor. Bekleriz. Hasan F. SUCAN
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2009 Az bilende gelsin ama zevkli bir oyun için çok az bilen de gelmesin. Öğretmen evinde akşamları 18:00 'dan sonra biz ordayız. Ayrıca öğretmenevine , öğretmen yakını olmayanalar da gelebiliyor. Bekleriz. Hasan F. SUCAN Hasan Hocam ben dün akşam 6 da geldim 6.30 kadar bekledim ama yoktunuz.Bundan sonra haberleşelim. Mustafa İyi günler
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2009 Hasan Hocam ben dün akşam 6 da geldim 6.30 kadar bekledim ama yoktunuz.Bundan sonra haberleşelim. Mustafa İyi günler Hasan hocam telini kaybetmiştim birkaç (Perşembe Pazar)akşam geldim ama siz yoktunuz devamsızlığınız çok görüşmek üzere.
Guest dilaverhalil Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2009 ii günler. ben 6 sene önce ün. bir arkadasımızın vasıtasıyla bu oyuna basladım. ama 1 senedir raket elime alamıyorum. normalde düzcede çalışıyorum ama c.tesi aksam ve pazar günleri adapazarındayım. orta halli bir oyuncu oldugumu düşünüyorum. bende gelebilirmiyim oynamaya? bide hangi saat dilimlerinde oynuyorsunuz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap