Guest Meraldeniz Oluşturma zamanı: 15 Şubat, 2005 Oluşturma zamanı: 15 Şubat, 2005 slm arkadaslar ben izmirde oturuyorum we su siralarda nerlerde masa tenisi oynanabilecegini ogrenmek istiyorum herhangi i kurs turu bisi de olabilir kisaca yer ismi werilirse daha ii olur daha kesin bi sonuca ulasabilirim die dusunuyorum.....
Guest Togay Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 aydın bey...hoşgeldiniz masatenisi.org a...izmir'de atatürk spor salonunun bulunduğu yerde -ki bu mersinli diye adlandırılan yerde- msatenisi salonu var..hafta içi akşam saat 18,00 den 20,00 ye kadar masatenisi oynanabiliyordu..eğer değişmediyse...ayrıca çarşamba akşamları kurumlar arası maçlar yapılıyor...orda da bir çok oyuncu var veterean diye adlandırabileceğimiz...il temsilcisi aydemir cengiz hocayı bulabilirsiniz orda...sizi yönlendirecektir....ben de sizinle oynamak isterdim ama izmir günlerim sona erdi mezun olunca...iyi eğlenceler... Oynayacak yer/partner arayanlar başlığı altında biraz araştırma yaparsan İzmir ile ilgili birçok yazı yazılmıştı. Ben bir yazıdan alıntı yaptım...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap