Bora Oluşturma zamanı: 9 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 9 Haziran, 2009 bu maç kesinlikle izlenmeli.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 maç güzelde görüntü biraz karanlık ve bulanık eger daha kaliteli bi görüntü olsaymıs eminim bir kat daha zevkli bir seyir keyfi olurdu...
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 tek kelimeyle harika. Joo tek kelimeyle mükemmel savunmaci,(ma longun oyun stili ni de cok severim) ma long un cani cikti tabi dogal olarak, defans oyuncularina karsi cok fazla kondüsyon lazim.
Baran Bingol Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Tek kelimeyle mukemmel bir mac. Macin tamamini (birkac sayi eksik) ittv den izleyebilirsiniz.
umur Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 son set 10-6 hyuk öne geçtiği zaman aldı maçı dedim ama boşa verdi 10-9 a kadar sonrada iş işten geçmişti.
kürsad Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Joe atak oyunla daha çok sayı aldı galiba
ongun Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 ???? Defansı severim, Joo'yu severim, hep kazanan çinli oyuncuları sevmem. Joo cepteki maçı fena kaptırmış. Çin'e bir galibiyet daha kazandırmış. Üzüldüm, canım sıkıldı, kalbim kırıldı, kızdım Joo'ya. İyi etmiş miyim?
Guest Erhan Deniz Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 http://www.megaupload.com/?d=0D1GSRQ7
ararat1973 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2009 Defansı severim, Joo'yu severim, hep kazanan çinli oyuncuları sevmem. Joo cepteki maçı fena kaptırmış. Çin'e bir galibiyet daha kazandırmış. Üzüldüm, canım sıkıldı, kalbim kırıldı, kızdım Joo'ya. İyi etmiş miyim? Aynı hisleri yaşadım, özellikle joo nun almak üzere olduğu maçı verme noktasında. Maçın başlarında ma long un bir spini var, gerçekten güzel. Benzerini timo boll un bir maçında görmüştüm, sanırım emre imamoğlu o maçın linkini vermişti.
Guest recep2 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2009 tek kelimeyle maç mükemmel
Lokman Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2009 Bu cocuk her nedense joo ya karsi zorlaniyor. Timo ya karsi da oyle. Ama kendi kardeslerine karsi da o denli gaddar. Joo nun ardindan Finalde liqin I rahat gecti. En buyuk ozelligi kontra vuruslari. Spine cok iyi bir zamanlamayla kontra giriyor.ve ustunlugu aliyor. Kisaca cinlileri yenmek isteyen kontraspini cok iyi yapamadigi surece yenemez. Liqinle olan macina bakin ma longun. Liqin muthis FH I Ma longun karsisinda yavas kaloyor. Kontrasi da oyle. Gencler de is de var hiz da...
oktayyavuz Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2009 mükemmel bir maç, paylaşım için teşekkürler.
Çoppır Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Süper ....defansla bir yere varılmaz diyenlere ithaf olunur....Zannedersem masatenisi klasikleri arasında yerini alacak...ama en son setin pisipisine gidişine de kahrolmamak mümkün değil ...acaba diyorum...hala inanamadım????
Bora Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 bu arada joo, dünya karması - çin maçında long'u 3-1 yenmiş.
deva sarjan Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 ma long maçı bi bakıma 10a 6 olduğunda bitmişti... ittf tv, ayni turnuvada joo'nun ilk tur maçını ilginç buluyorum, yanılmıyorsam hong kong'dan, muhtemelen kısa pütürle oynayan bir penholdır oyuncuyla...bu maçta joo çok atak...ayrıca maçın 2. sayısına dikiz...
notsniw Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 dehşet bir maçtı ... kesin arşivlik... joo forhand defansı çok geliştirmiş... (tenergy 64 le kesiyor) ma long da çok nadir backhand kullandı maç boyunca.... son setin 2. sayısı lezizdi, 27 vuruş yapıldı, az daha uzatsalardı boll-ding song sayısına benziycekti hatta daha güzeli olacaktı..
Bora Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 ma long'un da bh lastiği tenergy 64 yanlış görmediysem.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Nası yaa :S düz ve atak lastikle mi kesiyo bu adam Olağanüstü.....Maç süper JOO da forehand kesmede gördüğüm en iyi seviyesinde...
ilhan_ Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2009 ...Hyuk un bu maçta tırtılla oynamadığı kesin.(yakın plandan gördüm 5. setin başlarında, ittf sitesinden). "Bu maçta" Bh sinde olsa olsa anti bir lastik var, curl-p1 falan değil.
cagan Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2009 bu dakikadan sonra oyun tarzını değiştireceğini sanmam..görenlerin gözü yanılmış olabilir..forehand tarafından t 64 ile kesmesi imkansız değil ama bh tarafından t 64 ile defans yapması ve ma long tan 3 set alması pek mümkün gözükmüyor..kaldı ki anti lastik olma şansıda yok çünkü profesyonel oyuncular için antiye karşı oynamak oldukça kolay..top sürekli boş gittiği için sayıyı şutla bile kolaylıkla bitirebilirler,niye kendini spin çekmek için kassın o kadar?lastik tırtıldan başka birşey değil bence..ispatı olan varsa koysun tabi ki görürsem inanabilirim
erenarik Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2009 Bunca yıldır tırtıkla başarı sağlamış bir defans oyuncusunun antiye (ki tırtık lastikten daha etkisiz olan bir lastik türüne) geçme ihtimali çok zayıf..Sesinden bile tırtık kullandığı belli oluyor..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap