Guest tengin78 Oluşturma zamanı: 9 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 9 Haziran, 2009 Arkadaşlar selamlar, İstanbul'a yakın tarihte taşındım. Boş zamanlarımda masa tenisi oynamak isterim. Malesef nerede ne var henüz bilemiyorum. Kozyatağı ve 4.Levent civarında bildiğiniz masa tenisi oynayabileceğim yerler var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Guest Erhan Deniz Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Arkadaşlar selamlar, İstanbul'a yakın tarihte taşındım. Boş zamanlarımda masa tenisi oynamak isterim. Malesef nerede ne var henüz bilemiyorum. Kozyatağı ve 4.Levent civarında bildiğiniz masa tenisi oynayabileceğim yerler var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler. Hoş geldiniz Şuraya bakabilirsiniz:Oynayacak yerler
Guest tengin78 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Hoş geldinizŞuraya bakabilirsiniz:Oynayacak yerler Erhan Bey selamlar, Bir şekilde kaçırmışım asıl görmem gereken başlığı. Teşekkürler bilgilendirme için.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap