Cako67 Oluşturma zamanı: 7 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 7 Haziran, 2009 bilginize sunulur. http://www.tmtf.gov.tr/Content/DynamicPage.aspx?PageID=71
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 bilginize sunulur. http://www.tmtf.gov.tr/Content/DynamicPage.aspx?PageID=71 bu tarih daha önce bildirilmişti, acaba tekrar tarih değişme durumu olur mu? tüm programımızı bu tarihe göre yapıyoruz
Guest yoksasen Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 ya bu terfiler için solisyon yasakmı kesin bilgisi olan varmı subaz devreye girecekmi bu terfilerde yoksa????
Bora Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 ya bu terfiler için solisyon yasakmı kesin bilgisi olan varmı subaz devreye girecekmi bu terfilerde yoksa???? 3.2.4 Lastik Yapıştırma 3.2.4.1 Raket kaplamalarının raket tablalarına, uçucu zararlı solvent içermeyen yapıştırıcılarla yapıştırılmasını sağlamak her oyuncunun sorumluluğundadır. kaynak
Guest buraksubas Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Oynayıp geldik çok şükür güzel bi turnuvaydı çanakkale gençlikspor adına yarıştım.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 biz de gruplardan çıktık, 2.ön eleme maçında aydın takımına yenilerek elendik, ilk izlenimlerim geçen seneki kadar zevki olmadığıydı, geçen sene tüm takımlar terfilere renk katıyordu, bu sene beklediğim gibi geçmedi, seneye transfer takımla terfilere gideceğim, artık 2. ligde oynama zamanı geldi
adem boncukoglu Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 selam arkadaşlar. biz de giresun gençlikspor olarak katıldık. 38 takım arasından 12. olabildik. güzel tecrübeler edindik. daha çok çalışmamız lazım :)
BurakYalin Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Samsun İlkadım Belediye Spor bayanlarda 4. olarak ikinci lige yükselmiş oldu. Ayrıca Zonguldak İl Özel idare takımı da bayanlarda 5. olarak son 2.lig vizesini aldı. Her iki takımı da gönülden kutluyorum seneye 2. lig de beraber olmak dileğiyle...
Guest Erdem Kemiksiz Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 samsun gazi belediyesinin 2.lig'de oynayacak olması bizleri çok sevindirdi. takım antrenörü Serdar Eren ve oyuncularımız Seçil-Gülşah ve Esra'yı tebrik ediyorum. 2.ligde de fırtına gibi esecekler.
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Ayağımın tozuyla terfi liginde ilk 8'e giren takımları yazayım. 1.Solvay 2.İzmir Büyükşehir Belediye 3.Anafen 4.Konya Belediye 5.Ankaragücü 6.Muğla Telekom 7.Aydın Belediye Spor 8.Konya DSİ
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gökhan abi Solvay B takımı mı çıkardı yani ???? ilk 8 e giren erkek takımlarını tebrik ediyorum :) bir de bayan takımlarını yazarsanız çok makbule geçecek....
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 solvay b müthiş transferi vedat erim'le ? fırtına gibi esti, dsi konya takımı geçen sene de 8 olmuştu, 7 takım alınarak 2.lig vizesi alamamışlardı, bu sene de 8. olmuş, kötü şans, seneye belki daha iyi performans gösterirler
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Evet Solvay B takımını çıkardı.Turnuvanın en iyi oyuncusu Solvay'den Mesut idi.(Turushan Bey yanlışlıkla Vedat diye yazmış sanırım)Solvay tüm müsabakalarına 2-0 başladı.Bayan takımlarının sıralamasını takip edemedim.
BurakYalin Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Bayan takımlarının sıralamasını bilmiyorum ama çıkan takımlar; Malatya Samsun İlkadım belediye spor zonguldak il özel idare antalya istanbul takımı vardı ama ismini hatırlayamadım
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 haklısın karıştırdım , terfilerde kafam allak bullaktı zaten, gelirken arabayı kullanırken kötü bir kaza yaptım, ölümden döndük diyebilirim, terfiler o yüzden pek iç açıcı geçmedi benim açımdan
lobianco Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Çok geçmiş olsun, neyse ki iyisiniz. Allah tekrarını göstermesin.
Bora Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 erkeklerden ilk kaç takım çıkıyor ?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 teşekkürler muhammet, 4 takım kesin çıktı, fakat 2. ligden çekilen takım sayısına göre bu sayı artabilir, bence terfilerden en az 6-7 takım alınır
Güner Demirel Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Terfilerde seyretmekten zevk aldığınız oyuncular ve gördüğünüz "gelecek vaad eden oyuncular" kimler oldu?
Bora Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 teşekkürler muhammet,4 takım kesin çıktı, fakat 2. ligden çekilen takım sayısına göre bu sayı artabilir, bence terfilerden en az 6-7 takım alınır bildiğim kadarıyla 2. ligden 2 takım düştü. 4 takım kesin nasıl çıkabiliyor? bilgilendirirseniz sevinirim.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 haklısın karıştırdım , terfilerde kafam allak bullaktı zaten, gelirken arabayı kullanırken kötü bir kaza yaptım, ölümden döndük diyebilirim, terfiler o yüzden pek iç açıcı geçmedi benim açımdan Geçmiş olsun, terfiler sağlığımız açısından daha önemli değil. ktm
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 amaç takım sayısını arttırmak, daha önce federasyon yükselecek takım sayısını 4 olarak ilan etmişti, kura günü de yetkililer 4 olarak açıkladı
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Geçmiş olsun, terfiler sağlığımız açısından daha önemli değil. ktm hocam teşekkür ederim, bir şeyi çoook isterseniz mutlaka bir terslik oluyor, bizim de öyle oldu, hayırlısı önemli birşey olmaması
cagan Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Malesef Ups Spor Klübü olarak yine birşey yapamadan dönmüşüz.Zaten kendi imkanlarıyla bir noktaya gelmiş ve amacı sadece gönül verdikleri sporu yapmak olan amatör oyuncularla terfi liginden 2. lige çıkmak mucize olur sanırım.Bunu başarabilen bir takım yoktur ve bu düzende de olması imkansız gibi gözüküyor.Bayan takımımız ise daha iddialıydı.İlk 5 e girmesi bekleniyordu.Fakat 6. olmuşlar sanırım.Eğer maddi imkansızlıklardan dolayı ligden çekilen takımlar olursa bizim takımında lige katılma ihtimali varmış,aldığım duyum bu yönde.
BurakYalin Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Erkeklerde takım kapanması zor bence.Lige baktığımda kapanacak takım göremiyorum 2.ligde belki 1.ligde olabilir ama en fazla bir yada iki olur. O da düşük bir ihtimal. Bayanlarda daha fazla takım çıkma olasılığı bence daha fazla. Eski yıllara baktığımızda genelde bayan takımlarının hep daha fazla alındığını gördük bu senede olabilir böyle durum. Bayanlar da 6. ve 7. takımlar umutlarını yitirmesinler ağustos ayının sonlarına doğru belli olur ligin durumu.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap