Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Hayır abi burda All sTardan bahsediyor ama aynı zamanda Oktay Çimen ve Belediye'nin spor konusundaki sorumlusu ile görüşme yapıldığını , ilk etabın çinde 2.sinin İSTANBULda yapılcağını söylüyor.... farklı sayfalara mı bakıyoruz acaba: Purpose of the meeting were all initiatives to focus on, including the special inauguration Turkish authorities wish to organize, around late July, in close cooperation with the ETTU.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Evet gördüm o cümleyi Haziran'dan sonra ETTU ile temaslar yoğunlaşacak ondan bahsediyor diye anladım ben....
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Evet gördüm o cümleyiHaziran'dan sonra ETTU ile temaslar yoğunlaşacak ondan bahsediyor diye anladım ben.... Ben farklı anladım da en iyisi İngilizcesi çok iyi olan bir üyenin olaya açıklık getirmesi...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 bu cümleyi ç araştırıcam bi daha ; hem ben de emin olayım...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Profesyonel bir çevirmen arkadaştan aldım ; cümlenin çevirisi şu Toplantının amacı ETTU ile yakın ilişki içerisinde özel açılış merasimini de içene alan Türk yetkililerin temmuzun sonu civarında organize etmek istediklerine odaklanan tüm girişimlerdir. ama bu açılış işi ne acaba ?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Profesyonel bir çevirmen arkadaştan aldım ; cümlenin çevirisi şu Toplantının amacı ETTU ile yakın ilişki içerisinde özel açılış merasimini de içene alan Türk yetkililerin temmuzun sonu civarında organize etmek istediklerine odaklanan tüm girişimlerdir. ama bu açılış işi ne acaba ? İngilizcesini daha iyi anlamıştım...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 şimdi YDS ye girecek bir kardeşin olarka ingilizce cahili düşünme beni ;) yds 2007 89 D Bu arada açılış işi ne ? hala aklıma bişey gelmiyor...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap