frknaltnk Oluşturma zamanı: 19 Mayıs, 2009 Oluşturma zamanı: 19 Mayıs, 2009 Erkek Ferdiler 1- Wang Bora 2- İrfan Tavukçuoğlu 3- Onur Germiyanoğlu 4- Cem Zeng Bayan Ferdiler 1- Sirin He 2- Melek Hu 3- Ildız Meral Ali Erkek Takımlar 1- Fenerbahce 2- Solvay 3- Tofaş 4- Adana Mti Bayan Takımlar 1- Fenerbahce 2- Çukurova Üniversitesi Adana 3- İstanbul Büyükşehir Belediyesi 4- Büyükşehir Belediyesi Bursaü
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2009 İrfan Abi ve Onur abiyi başlıca tebrik ediyorum.... Adana'nın ise beni hayal kırıklığına uğrattığını , Solvay'in de çok başarılı olduğunu ifade etmek isterim.... Maçlarda uygulnana statü nasıldı bunu yazabilir mi arkadaşlar ; takımlarda nasıl oldu ? Ayrıca Furkan çok sağol sonuçlar için ;)
Bora Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2009 Yerli Persson Onur Abi'yi tebrik ediyorum. Bora'ya 4-0 yenilmesine karşın iyi oyun çıkardığını duydum.
Burak86 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2009 İrfan abiyi ve Onur abiyi canı gönülden kutluyorum...
frknaltnk Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2009 Onur abi çok iyiydi.. Wang Boraya Backhandmatik yaptı :) çok iyi backhandi var gerçekten. Cem zeng-irfan maçında cem maçı sattı.belinde ağrı olduğu için 3.sette maçı hükmen verdi
Canberk Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2009 bende onur abiyi tebrik ederim dereceye girmesine sevindim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap