Guest MehmetB Oluşturma zamanı: 3 Mayıs, 2009 Oluşturma zamanı: 3 Mayıs, 2009 Antalya merkezde olsa varsa yazsın sık sık oynayabileceğim birini arıyorum. Msn: FB_m3m0_FB@hotmail.com dedemanda oturuyorum.
Guest nightmare07 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2009 Antalya merkezde olsa varsa yazsın sık sık oynayabileceğim birini arıyorum. Msn: FB_m3m0_FB@hotmail.com dedemanda oturuyorum. mail attım ama cevaplamamıştınız birde burdan yaziyim dedim bende dedemanda oturuyorum oynayabiliriz isterseniz
Guest MehmetB Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2009 bende msnden eklemiştim ama sanırım kabul etmedin oynayabiliriz msn varsa ekle ordan daha rahat konuşuruz. hangi okula gidiyosun bide muratpaşada masa tenisi varmıydı ya ilk defa duydum ben hep point e gidiyodum.
Guest nightmare07 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 bende msnden eklemiştim ama sanırım kabul etmedin oynayabiliriz msn varsa ekle ordan daha rahat konuşuruz. hangi okula gidiyosun bide muratpaşada masa tenisi varmıydı ya ilk defa duydum ben hep point e gidiyodum. msn ekliyorum şimdi ordan rahat rahat konuşuruz
Guest nightmare07 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 ekledin mi evet ekledim fb_m3m0_fb@hotmail.com yazmışsın bende onu ekledim
Guest SpeedyGonzalez Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2009 striker4214@hotmail.com antalya merkezde yazın oynayabilirim ekleyin konusalım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap