AliFuat Oluşturma zamanı: 11 Nisan, 2009 Oluşturma zamanı: 11 Nisan, 2009 Selam arkadaşlar ! Bİr iki gündür forumda bazı linklere tıkladığımda aşağıdaki hata mesajını alıyorum , sizlerde de oluyor mu ? IPS Driver Error
Guest ktm Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Kadı kızı bu azıcık sorunları olacak tabiki... ktm
lobianco Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Evet, sayfayı birkaç kez yenileyince açılıyor tekrar.
AliFuat Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Sevgili Arno yemeğin tuzunu ,biberini az koymuş o yüzden galiba
Guest ktm Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Tadı tuzu şekeri limonu tam kıvamında olmuş.. Keyifli keyifli tadını çıkarıyoruz..Bu güzel hatırlatmanızdan sonra tekrar tekrar teşekkür edeyim ellerine sağlık Ali (Arno).. ktm
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 ben de forumda yazılan yeni mesajlara bakınca anti spam kontrolü deverede yazısı çıkıyor beni çok sinir ediyor bu ya...
Guest Arno Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Anti spamı bilemiyorum ama SQL hatası verdiğinin bende farkındayım. Uzun sürmüyor ama ara ara veriyor hatayı. Yazdığım kodlardan biri ya da bir kaçı veritabanında sürekli sorgu yapıyor olabilir. Tekrardan kontrol edeceğim ama bunu farkedip bulmasının çok kolay olacağını sanmıyorum...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap