ahmet uyar Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2009 Sayın Lobianco öncelikle açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür edrim. ancak yazınızda belirtiğiniz java ve flash programlarını yeniledim, ayrıca başka bir internet erişim programıda kullandım ancak hem işte hem evde maalesef sayacı bir türlü başlatamadım. bu arada megauploada gizlen, ve tunnel gibi yerler araclığı ile de ulaşmaya çalıştım ancak bir türlü saycaı başlatamıyorum.
EAKSEL Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2009 Sayın Lobianco öncelikle açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür edrim. ancak yazınızda belirtiğiniz java ve flash programlarını yeniledim, ayrıca başka bir internet erişim programıda kullandım ancak hem işte hem evde maalesef sayacı bir türlü başlatamadım. bu arada megauploada gizlen, ve tunnel gibi yerler araclığı ile de ulaşmaya çalıştım ancak bir türlü saycaı başlatamıyorum. selamlar, sanırım sorununuz için tarayıcınıza gerekli izni vermediğinizden kaynaklanıyor (sayfayı tam olarak görebildiğinizi ve sayacın başlamadığını varsayarak) firefox kullanıyorsanız JavaScript sağ alt köşede seçenekler şeklinde göreceksiniz tıkladığınızda megaupload için geçici/sürekli izin vermeniz, explorer kulanıyorsanız sağ üst köşede çıkan butondan aynı şekilde izin vermeniz gerekiyor..
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=oaLv-aVtziE&NR=1 Başka bir videosu daha var burada. Bu görünce şaşırmayacaksınız. harbiden şaşırmadım :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap