Cako67 Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2009 Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2009 selam arkadaşlar 148 gündür askerim manisada forumdan ve masa tenisinden çok uzak kaldım. askerliğimde zor geçiyor sizleri özledim ve masa tenisinide tabiki. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle iyi çalışın forum buluşmasında kapışırız byeee
lobianco Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2009 Çoğu gitmiş, azı kalmış hocam. Hayırlı tezkereler.
Ertan Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2009 Bir şey kalmamış. En kısa zamanda spora tekrar dönmeni dilerim. Hayırlı tezkereler.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2009 Kısa dönem mi abi askerlik ?
cagan Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2009 Kısa dönem mi abi askerlik ? 114 + 41 = 155 gün 155 /31= 5 ay kısa dönem askerlik = 6 ay 6 ay - 1 ay izin = 5 ay askerlik : bu arada hayırlı tezkereler elbette :)
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2009 Osman ne zaman gittin askerede bitmek üzere : .Bende senden hala fındık gelecek diye bekliyorum .Adam askere gitmiş üstelik bitiriyomuş bile.Neyse 6.forum buluşmasına yetişirsin artık.Bakalım bu sene hangi şehirde yapacağız buluşmayı.Geçen sene Manisadan teklif vardı.Hazır sende oradasın.Turnuvayı orada yapalım .
Cako67 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2009 valla abi çok iyi olur. zonguldağa dönmeden hallederiz : senin fındık işini halledemedik bir türlü ama vazgeçmedim mutlaka halledecem. 16 mayısta bitiyor askerlik inşallah turnuvada görüşecez herkese selamlar görüşmek dileğiyle :
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2009 Valla askerlik konusunda hiçbir bilgim yok cagan baya bir aydınlattı zonguldaklı arkadaşlarla gençlerde görüşmüştük osman abi bir an önce geri dönmeni istiyorlar....Hayırlı tezkereler
Cako67 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2009 şafaktan 1 hafta daha yedim arkadaşlar forum buluşmasının tarihi ve yeri daha belirlenmedi mi ? geçen seneki buluşma gayet iyi geçmişti tekrar ankara olmalı çünkü tufan abi bu işleri çok iyi yapıyor. ( bu sefer fındık getirmezsem beni almayacak ama : ) herkese selamlar
Saadettin Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2009 Osmancım şimdiden hayırlı tezkereler. Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin...
Cako67 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2009 selam arkadaşlar günler azalıyor bende çok sevdiğim masa tenisine her gün biraz daha yaklaşıyorum. forum buluşmasının son hali nedir beni bilgilendirirseniz sevinirim. görüşmek dileğiyle. şafak 26
Cako67 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 az kaldı 5 gün sonra bitiyor forum buluşması ne alemde karar verdiniz mi arkadaşlar?
Champ Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2009 Kardeşim hayırlı Tezkereler.Seni antrenmansız yakalamışken gelir gelmez bi maç yapalım.Antrenmanlıyım haberin olsun :)
Guest Özhan Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2009 Manisa Asker Hastanesinde masa tenisine gönül vermiş 2 kişi var... Biri Yaşar Astsubay, diğeri Doktor Alper... Vaktin olursa mutlaka tanış... Hayırlı teskereler :))
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap