UgurKaraca1 Oluşturma zamanı: 1 Şubat, 2005 Oluşturma zamanı: 1 Şubat, 2005 masa tenisi oynamak vede geliştirmek için arkadaşlar arıyorum
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Dursun hocanın yerine git.Keçiörende Migros karşısında şelalenin yanında cami girişi.
Guest Ismailyk89 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 dursun hoca keçiören klübü hocasımı yoksa başka birimi bende herzaman (cumartesi ve pazar)masatenisi oynayabilirim ilgililere duyurulur.orta ile iyi arasında bir yerlerde oynuyorum :B:
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2005 Dursun hocam milli takım antrenörlüğü ve bir çok klüpte hocalık yapmış masatenisine bir çok oyuncu kazandıran biri. Şu andada açtığı salonda masatenisi oynamak ve ders almak isteyenler için bulunmaz bir fırsat yarattı . Yani Türkiyede masatenisi yararına didinen ve sayıları çok az olan nadide insanlardan biri.
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2005 Ted kolejine gidebilirsin,bir de kurumlar ligini takip edersen herkesi tanımış olursun,çok iyi olur...
Guest Svesve Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2005 TUFAN KEÇİÖRENDEKİ YERİ DAHA İYİ ACIK ADRESİNİ VEREBİLİRMİSİN BİLMEYENLER KEÇİÖRENDE FAZLA MİGROS YOK AMA ŞELALE VAR KAPISINDA DURSUN HOCANIN YERİMİ YAZIYOR
Murathan Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2005 Svesve, ben tarif edeyim, keçiören'in girişinde solda FTZ alışveriş merkezi var, aynı zamanda migrosta var içinde, onun önüne gelip karşıya baktığın zaman kalaba camiini göreceksin, camiye gidip aynı cami külliyesi alt katında masa tenisi salonunu bulabilirsin, hafta içi 5-10 saatlerinde,hafta sonu öğleden sonraları açık oluyor. Sevgilerimle
Guest Svesve Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2005 Teşekkürler murathan peki buraya bayanların girmesinde bir sakınca varmı sence
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap