notsniw Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2009 çoook kalite bir maç olmuş... yeni farkettim... özellikle karşılıklı yaptıkları balıklar... Boll un yerleri silmesi... arşivlik bir maç...
frknaltnk Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2009 Harika Bir Maç.. Son Sayı Görülmeye Değer.
monostatik Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2009 arkadaslar timo boll un geriden savunma yaparken kontradan cektıgı top spın tarzındakı vurusa dıkkat cekmek ıstıyorum...top baya yuksekten dustu ve ma lın ın raketıne deger degmez uctu... mukemmel bı sayı harıkaydı...
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2009 Ya bu adamın servisleri beni öldürüyor :)) çok ii bir maç olmuş... Türkiye'ye geldiğinde tanışmak isiyorum onunla...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2009 Çok güzel bir maçtı ya timo az daha kaybedecek sandım... Taraftarları da güzel görüntü oluşturmuş :) hele o sarı-siyah-kırmızı peruk takan adam süperdi :):)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap