Guest fiqen Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 biz trabzondan otobüsle gittik rizeye eğer gençlik spordan ayarlama imkanınız varsa katılım çok daha fazla olur :gulumse: özellikle genç ve büyük bayanlarda katılımın fazla olması dileğiyle :gulumse:
turushanovgu Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 hocam yolunuz istanbula düşmezmi forumdan takip etmekteyim sizi bayada başarılı maçlar yapıyorsunuz merak ettim sizi eğer birgün istanbula gelirseniz abicim ups spor spor klübü var haftada üçgün oradayız arkadaşlarla arada sağ sola turnuvalara gidiyoruz.onun haricinde ups .teyiz inşallah gelirsiniz sizin gibi karadeniz yeteniğinden faydalanmak istiyoruz kolay gelsin hocam kimi kastettiğiniz pek anlaşılmadı, herkes üstüne alacak galiba
Guest Özhan Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2009 Orhan hocam 17 mayısta ben aydında olcam... Allah izin verirse aynı tarihte biz de bayburtta turnuva düzenlicez... Eğer izinden erken dönme ihtimalim olursa trabzona mutlaka gelirim (seni yenmeye) :
Champ Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 Orhan hocam 17 mayısta ben aydında olcam...Allah izin verirse aynı tarihte biz de bayburtta turnuva düzenlicez... Eğer izinden erken dönme ihtimalim olursa trabzona mutlaka gelirim (seni yenmeye) : Maksat muhabbet olsun Özhancım yenmek,yenilmek bunlar masada belli olur.Tıpkı eski günlerde olduğu gibi :
Guest Özhan Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2009 Allah izin verirse 17 Mayısta Trabzonda görüşmek üzere hocam
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap