lobianco Oluşturma zamanı: 24 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 24 Mart, 2009 Yeni bölümümüz hayırlı olsun. İlk eğitim videosu linki de benden olsun. Bir Çin TV Kanalı için dizi şeklinde yapılmış bir masa tenisi eğitim seti. Hem sağ, hem sol el kullanan, hem penhold, hem shakehands antrenör ve sporcuların bulunduğu, son derece faydalı bir yapım. Her biri 20 dk olmak üzere 50 bölümden oluşuyor. Sporcuları sıfırdan başlatıyorlar. Raket tutuşundan, ileri stratejik çalışmalara kadar giden bir süreç. Teknikleri yavaş çekimde de gösteriyor, maç içinden örnekler de vererek zenginleştirmişler. Upload ederken videoları bölümleri birleştirmişler. 17 part olarak yayınlanıyor şu anda. Ben Part 1'in linkini vereyim, kullanıcının alanından sırasıyla seyredebilirsiniz. Derslerin indekslenmiş içerikleri ektedir. İndeksteki her ders 20 dk olarak düşünülüp, videoların sürelerine göre hangi dersin hangi videoda olduğu hesaplanabilir. [Link] ders_i_erikleri.txt
umur Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 keşke birinde cd leri olsa da alsak
ozgur seker Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 partların bazılarını silmişler nereden hepsini bulabiliriz. indiricem en kısa zamanda
ozgur seker Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 ders içeriklerine baktım da hepsine ihtiyacım var benim hepsinde eksiklerim var doğrusunu görsem iyi olur
lobianco Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 partların bazılarını silmişler nereden hepsini bulabiliriz. indiricem en kısa zamanda Part'lar duruyor, silinmemisler. Üstteki arama kismina "Chinese Ping Pong Training - part XX" yazarak aratirsaniz hepsinin mevcut oldugunu göreceksiniz. (XX yerine seyretmek istediginiz part numarasini yazarsiniz. 17 part tamami.)
ozgur seker Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Part'lar duruyor, silinmemisler. Üstteki arama kismina "Chinese Ping Pong Training - part XX" yazarak aratirsaniz hepsinin mevcut oldugunu göreceksiniz. (XX yerine seyretmek istediginiz part numarasini yazarsiniz. 17 part tamami.) evet yazıyı yazdıktan biraz sonra gördüm zaten. ilk basta Chinese Ping Pong Training - part yazdim hepsini goremeyince silinmis die dusundum ilk 4 unu indirdim gerisi de sonra
Guest mehmetaltay Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2010 link kırık tekrar atarmısınız
oktayyavuz Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2010 İlgili vermiş olduğum site içeriğindeki linkler bu eğitim seti ile ilgili mi bilemiyorum. Bi göz atın isterseniz. Site : http://www.rapidshareindex.com/Play-Table-Tennis-Right_344422.html
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap