Guest aliihsan Oluşturma zamanı: 10 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 10 Mart, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Wg02F0RvGIQ arkadaşlar maçın sadece 6,5 dk bölumü verilmiş maçın tamamını nerden bulabiliriz maç gördüğüm kadarıyla harika
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Europe Top 12 maçı ise forumda mevcut olması lazım. Ben indirmiştim. Benim hatırladığım maç o kadar güzel değildi M. Maze galiba sakattı (Sürekli omuzunu tutuyordu) ve buna binayen basit hatalar yapıyordu.
umur Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2009 bencede maç güzel değildi.maçı upload etmiştim biraz ara bulursun.olmadı buluruz
Guest aliihsan Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 bencede maç güzel değildi.maçı upload etmiştim biraz ara bulursun.olmadı buluruz nerden bulabiliriz yol gösterirsen sevinirim megaupload da maç taratabilirmiyiz ben daha önce maçları burdan indiriyordum http://www.kkreanga.fr/ buradada 2007 kadar olan maçlar var
Guest aliihsan Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Europa 2008-2009 top 12 maçlarını nerden indirebilirm bilen bir arakdaş varsa bilgi verirse sevinirim interneti sınırsız yaptırdım maç indirmek için teşkkürler , iyi çalışmalar
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Timo Boll - Alper Yıldırım Tsubasa - Wang Liqin Saadettin - Ma Long Smetmusti15 - Wang Hao maçlarını da yakında sitemize sunacağız xD
Guest aliihsan Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2009 Timo Boll - Alper YıldırımTsubasa - Wang Liqin Saadettin - Ma Long Smetmusti15 - Wang Hao maçlarını da yakında sitemize sunacağız xD güzel paylaşım olurum hiç bizimkilerden birinin maçını izlememiştim bekliyoruz teşekkürler.
umur Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2009 Timo Boll - Alper YıldırımTsubasa - Wang Liqin Saadettin - Ma Long Smetmusti15 - Wang Hao maçlarını da yakında sitemize sunacağız xD Ma long çok formda yorar Saadettin abimi çabuk değiştir onu :P:
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2009 Çaktırmayın ama videolarda photoshop benzeri bir prgram yok olsa yapardım böyle video düzenleme programına sahip olanınız varsa bi bakarız :):) Umur senin için de Gionis Panagiotis ten söz aldım
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2009 Çaktırmayın ama videolarda photoshop benzeri bir prgram yok olsa yapardım böyle video düzenleme programına sahip olanınız varsa bi bakarız :):) Umur senin için de Gionis Panagiotis ten söz aldım o tip programlar var..bende yok şu anda zor bulursun zaten:))...hatta bulamazsın
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap