Guest Fulya Oluşturma zamanı: 10 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 10 Mart, 2009 arkadaşlar,dernek olarak 21-22 mart ta boluda bir turnuva düzenlenmekteyiz.kayıtlar başlamıştır. tek,çift ve karma maçları yapılacaktır.detaylı bilgiler www.ivtta.net sayfasında....
00erman Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2009 21 - 22 Mart 2009 Bolu Turnuvası Sonuçları MİNİKLER 1- Berna Ercan 2- Simay Kulakçeken 3- Seval Duran 3- Ecenaz Diker Teselli : Elif Tunçer TEK BAYANLAR 1- Meral Doğan 2- Berna Ercan 3- Zebure Balkanlı 3- Simay Kulakçeken Teselli :Ecenaz Diker TEK ERKEK (Grup I ) 1- Nihat Zengin 2- Yılmaz Kaymakçıoğlu 3- Fikret Yılmaz 3- Fehmi Yavuzer Teselli: Cevat Selçuk TEK ERKEK (Grup II ) 1- Bahattin Erkan 2- Erman Duran 3- Fulya Diker 3- Fatih Sapmaztürk Teselli :Alihan Kılınç ÇİFT BAYANLAR 1- Meral Doğan - Berna Ercan 2- Fulya Diker - Ecenaz Diker 3- Handan Kulakçeken - Simay Kulakçeken 3- Zebure Balkanlı - Elif Tunçer ÇİFT ERKEKLER 1- Fulya Diker - Erman Duran 2- Nedim Yımaz - Yusuf Namer 3- Kenan Atalay - Diler Dinçer 3- Nihat Zengin - Atiila Aydın KARMA 1- Bahattin Erkan - Meral Doğan 2- Ahmet Abiş - Fulya Diker 3- Erman Duran - Simay Kulakçeken 3- Fatih Sapmaztürk - Berna Ercan
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 21 - 22 Mart 2009 Bolu Turnuvası Sonuçları MİNİKLER 1- Berna Ercan 2- Simay Kulakçeken 3- Seval Duran 3- Ecenaz Diker Teselli : Elif Tunçer TEK BAYANLAR 1- Meral Doğan 2- Berna Ercan 3- Zebure Balkanlı 3- Simay Kulakçeken Teselli :Ecenaz Diker TEK ERKEK (Grup I ) 1- Nihat Zengin 2- Yılmaz Kaymakçıoğlu 3- Fikret Yılmaz 3- Fehmi Yavuzer Teselli: Cevat Selçuk TEK ERKEK (Grup II ) 1- Bahattin Erkan 2- Erman Duran 3- Fulya Diker 3- Fatih Sapmaztürk Teselli :Alihan Kılınç ÇİFT BAYANLAR 1- Meral Doğan - Berna Ercan 2- Fulya Diker - Ecenaz Diker 3- Handan Kulakçeken - Simay Kulakçeken 3- Zebure Balkanlı - Elif Tunçer ÇİFT ERKEKLER 1- Fulya Diker - Erman Duran 2- Nedim Yımaz - Yusuf Namer 3- Kenan Atalay - Diler Dinçer 3- Nihat Zengin - Atiila Aydın KARMA 1- Bahattin Erkan - Meral Doğan 2- Ahmet Abiş - Fulya Diker 3- Erman Duran - Simay Kulakçeken 3- Fatih Sapmaztürk - Berna Ercan Erman, Ne oldu? Bahattin'e yenilmişsin. Bu kadar antrenman bu kadar maç yinede yenilmişsin.
00erman Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Erman, Ne oldu? Bahattin'e yenilmişsin. Bu kadar antrenman bu kadar maç yinede yenilmişsin. Öyle oldu walla geçen sene Nedim abiye yenilmiştim bu kez onu 3-0 yendim ama Bahattin abi engeline takıldım.. :..Bursadaki maçlarda hatamı telefi ederim Bolu maçında.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Öyle oldu walla geçen sene Nedim abiye yenilmiştim bu kez onu 3-0 yendim ama Bahattin abi engeline takıldım.. :..Bursadaki maçlarda hatamı telefi ederim Bolu maçında. Göreceğiz bakalım. Yalnız bu İranlı'daki gibi olmasın yine. :gulumse:
00erman Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Göreceğiz bakalım. Yalnız bu İranlı'daki gibi olmasın yine. :gulumse: Yok son maçı 3-2 aldım merak etme:D ama yinede belli olmaz
Bora Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Yok son maçı 3-2 aldım merak etme:D ama yinede belli olmaz Merhaba Erman. İranlı dediğiniz, Yeşilyurt'ta oynayan Muhammet mi ? onu yendiysen bravo valla. Türkiye Kupası elemelerinde Saim Polatkan ile oynadığı maçı izlemiştim. setler 2-2 iken salondan ayrılmıştım. kim aldı hala merak ediyorum, bilen varsa söylesin lütfen.
00erman Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2009 Merhaba Erman. İranlı dediğiniz, Yeşilyurt'ta oynayan Muhammet mi ? onu yendiysen bravo valla. Türkiye Kupası elemelerinde Saim Polatkan ile oynadığı maçı izlemiştim. setler 2-2 iken salondan ayrılmıştım. kim aldı hala merak ediyorum, bilen varsa söylesin lütfen. Evet doğru kişi ..Orda ki maçta saim abi almıştı.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap