Yonetici Oluşturma zamanı: 13 Haziran, 2003 Oluşturma zamanı: 13 Haziran, 2003 Bana çok sıkça 'Nasıl hakem olunur ?' diye soruyorlar. Bir bilen varsa açıklasın ve herkes öğrensin. Ayrıca Uluslararası hakem olmak için ne gerekiyor ?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2003 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2003 Federasyonun belirli dönemlerde açtığı hakemlik kurslarına katılmak gerekiyor.Kurs dönemi sonunda başarılı katılımcılar hakem olarak görevlendiriliyor.Uluslar arası hakem olmak için ise belli bir süre hakemlik yapan kişiler bir seviye imtihanından sonra başarılı olurlarsa bu ünvanı alıyorlar. Sevgilerimle.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2009 Uluslararası hakem olmak profesör olmaktan zor uluslarası hakem sayımız bir elini parmak sayısını geçmez belki ama , şartlar zorlaştırılarak genç hakemlerin önü kapatılıyor bence.....Sebeplerinden biri o , yoksa masa tenisi hakemliği paintball hakemliği gibi karmaşık birşey değil ki.
umur Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2009 ayrıntılı bilgiye nereden ulaşabiliriz bende hakem olmak istiyorum
lobianco Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2009 Federasyon sitesinden açılan hakemlik kurslarını takip edip, birine katılmanız gerekiyor. Daha sonra klasman sınavlarına girerek basamakları tırmanabilirsiniz.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2009 Valla Hedef Uluslararası olmak...hakem camaisına yakınım , 18 yaşına gelmeden 4-5 final yönettim ilde ingilizcede iyiyim , kendi branşım...
umur Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 Valla Hedef Uluslararası olmak...hakem camaisına yakınım , 18 yaşına gelmeden 4-5 final yönettim ilde ingilizcede iyiyim , kendi branşım... şimdi baktım 18 yaş sınırı aranıyor hakemlikte
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 Evet doğru diyosun da here is Turkey ;)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap