Guest eaegeea Oluşturma zamanı: 8 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 8 Mart, 2009 Birden cok secenegi isaretleyebilirsiniz. Forumumuzda en cok hangi ekipman tercih ediliyor gorecegiz. Belirttiklerinizi de ekledim.
Guest Xtremetawsan Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2009 Benim ekipman birleşmiş milletler gibi olduğundan bir ondan bir bundan işaretledim :)
Guest SerkanSj Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2009 Ben Butterfly bilirim baska marka bilmem :B:
onurzaim Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2009 Ankette stiga, dr neubauer eksik. Diğer eksikleri başka arkadaşlar bildirebilir.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2009 joola da yok onun dışında LKT ve TSP de diğer kısmında olabilirmiş. DHS 'ye de ayrı sütün şart. Dünya'nın en çok satan firması sonuçta.
Guest eaegeea Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2009 Hemen duzelttim. Su anki sonuclara bakacak olursak, Butterfly' in anketi gordugu anda foruma sponsor olabilecegini bile dusunebilirim : Stiga yeni eklendiginden 0.00 durumunda, yani stiga nin kimse tarafindan kullanilmadigini yansitmiyor.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2009 stiga sahipleri de diğer şıkkını seçmiş olabilir mi acaba (Şıklar düzenlenmeden önce)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2009 Bozmam havayı bi ondan bi bundan dedim ama cidden çok değişik ekipmanlar kullandım....En karizması butterfly,fiyat kalite oranı arıyorsanız da Stiga
Guest ismail aydın Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2009 Butterfly dedim ama neden hep onu duyuyorum aklımda bir o var öle pek oynayan biri de değilim ama oynayacam artık
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap