Guest Aydın Ungan Oluşturma zamanı: 4 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 4 Mart, 2009 Merhaba Sitemizdeki dostlarımızın ne denli seçici olduğu ve bilgi birikimi ile deneyimleri konusunda hepimizin kabul ettiği bir gerçek var.O da çok kaliteli ve kabul edilebilir olduğu.. Abartmıyorum..Gerçekten öylesiniz... Şimdi..deneyimlerinize göre Defansive , allround , offensive oyun tarzı için Tahta ve lastik önerilerinizi bekliyorum..Bunu anket olarak da yayınlayabiliriz..Elbette her oyuncunun özelliği farklıdır. İdeal olanı saptayıp...seçenekleri bunların içinden çıkartalım.. Her oyuncu kendi oyun stiline uygun oılduğu (DEF,ALL,OFF) tahta ve lastiği açıklasın. Biz duyumlarımız veya gördüklerimiz ile değil..Bizzat deneyimlerimiz ile bu anketi daha canlı hale getirmeliyiz Hoşçakalınız
turushanovgu Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2009 gergely üzerine tenergy05 2.1 çifti -----------şimdiye kadar en beğendiğim kombi
ararat1973 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2009 Yinhe 896. 82 gr, allround. Ağırlığı, kontrolü, hissini beğendim. Aynı zamanda sağlam.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap