Guest CaptainJack Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2005 Valla sırf bu oyun için cafeye geliyorum her gün Ve bencede gayet eğlenceli yani Forehand.. Bonus cardmı world cardmı?
Guest Social Distortion Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2005 *** Ferrari mi,Porsche mi?
Guest CaptainJack Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2005 Porche Ben bu soruyu sormalımıyım sormamalıyım?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Bence sormamalısın .Tsu doğru söylüyor.Devamlı mesaj kısmı aktif vede gereğinden fazla yer kaplıyor.
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Sormalısın Ben Tufan abiye ve diğerlerine bunu yapmalı mıyım yapmamalı mıyım?
Guest UltrAslan Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 yani ne olacak ? devam mı ? değil mi ?
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 Devam değil... Arkadaşlar sohbet forumunda hernekadar masatenisi dışında konular yeralsa da bu oyun neyazıkki mesaj sayısını artırmak isteyen kullanıcıların istilasına uğramıştır. Oyuna hoşluk katacak mesajlar yerine mesaj sayısını 1 mesaj daha artırma uğruna "öylesine" mesajlar atılmıştır. Bu mesajlar yüzünden diğer tüm üyeler altta kalan onuları okumak için sohbet forumuna girip konuları oradan bulmak durumunda kalmışlardır. Bu sebeplerden dolayı bu oyun burada bitsin. Ve bundan sonra istismara açık olan oyunlar lütfen başlatılmasın. Sohbet forumu üyelerin birbirlerini daha iyi tanıması kaynaşması ve sohbet edebilmesi amacıyla kuruldu ve bu yüzden elbette gırgır şamata oyunlar oynanacaktır fakat istismar edenlere de forum kuralları derhal uygulanacaktır. Bu arada oyunun iyi niyetle açıldığını ve birçok kullanıcının iyi niyetle oynadıklarının farkındayız bunun bilinmesini istedik. Forum Kuralları
Guest Can Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2005 sarı mı?....lacivert mi en iyisi fenerbahçe bırakalım bu işleri. en iyisi masatenisi
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2005 sarı mı?....lacivert mi en iyisi fenerbahçe bırakalım bu işleri. en iyisi masatenisi SARILACİVERT
Ertan Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2005 Bu konu gereksiz mesajlarla forumu meşgul ettiği için kapatıldı. Lütfen kimse tekrar açmasın.
Recommended Posts