turushanovgu Oluşturma zamanı: 12 Şubat, 2009 Oluşturma zamanı: 12 Şubat, 2009 7-8 mart 2009 tarihinde çayeli kapalı spor salonunda kurtuluş turnuvası düzenlenecektir, katılmak isteyenlere duyurulur
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 turushan abi beni katılacaklar listesine ekle
İbrahim Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 bakalım deplasmanda nasıl bir performans sergileyeceğim...8 martta görüşmek dileğiyle...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2009 turnuva tüm kategorilerde 7 mart 2009 cumartesi günü yapılacaktır, ilgilenenlere duyurulur, şimdiye kadar olmamış ama finaller yetişmezse pazara sarkma durumu olurmuş, 7-8 yıldır böyle bir durum olmamış
Guest fiqen Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2009 inşallah bizde trabzondan gelmeyi istiyoruz :gulumse: haber verdiğiniz için tesekkürler :gulumse:
tufan Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2009 turshan bey büyük bir zevkle gelmeyi istiyorum ama aydından cayeline gelmeye üşeniyorum (yaşlanıyormuyum ne:))) java script:add_smilie("","smid_10") :fildir:
turushanovgu Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 tufan hocam düşünmen yeter, aydın çok uzak, inşallah ulusal bir turnuvada buluşuruz, katılacak herkese başarılar diliyorum
İbrahim Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 turushan hocam merhaba turnuvanın tam olarak nerede ve saat kaçta başlayacağını söyleyebilir misiniz?Bizde buradan ona göre yola çıkarız...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 tüm kategorilerde 7 mart cumartesi günü saat 9da kayıtlar başlayacaktır, turnuva çayeli kazım ayvaz kapalı spor salonunda yapılacaktır
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 Turushan Hocam merhaba, Katılsammı acaba : iyi antrenman olur.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 merhaba, gel buyur hocam, kapımız herkese açık, ama istanbuldaki turnuvalar bırakılıp gelinir mi orasını bilemem
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 merhaba, gel buyur hocam, kapımız herkese açık, ama istanbuldaki turnuvalar bırakılıp gelinir mi orasını bilemem Her turnuvanın yeri ve zevki başkadır. :gulumse:
Guest zekeriya ay Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 merhaba, gel buyur hocam, kapımız herkese açık, ama istanbuldaki turnuvalar bırakılıp gelinir mi orasını bilemem HOCAM TURNUVA TECRÜBEM SIFIR HEYCAN YAPARSA YA. )) LİSANS GEREKMİYO SANIRIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
miva Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2009 deplasmanda istediğim sonuçlara ulaşamadım ama büyük bir tecrübe kazandığımı düşünüyorum şimdide kendi evimizde sahaya çıkıcağız buda benim için avantaj...
Guest ktm Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2009 deplasmanda istediğim sonuçlara ulaşamadım ama büyük bir tecrübe kazandığımı düşünüyorum şimdide kendi evimizde sahaya çıkıcağız buda benim için avantaj... Şansınız bol olsun o zaman.. ktm
Guest zekeriya ay Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2009 7-8 mart 2009 tarihinde çayeli kapalı spor salonunda kurtuluş turnuvası düzenlenecektir, katılmak isteyenlere duyurulur selamün aleyküm .çok istememe rağmen katılamicam.mevlit kandiline denk geliyo.inşallah yakında bi haber daha verirsiniz.size başarılar
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2009 rizede önceki senelerde daha fazla turnuva yapılırdı, inşallah başka turnuva haberleri gelir,olursa buradan bildiririm
İbrahim Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2009 Trabzondaki turnuvada yaptığım ilk 2 maçı kaybettim ve elendim ama hiç önemli değil benim için önemli olan oynamak bu benim için en büyük ödül haftaya ölmez sağ kalırsam Rizedeyim görüşmek dileğiyle şimdiden katılacak olan bütün arkadaşlara başarılar dilerim...
Guest Özhan Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2009 Gelmek isterim fakat Bayburt - Çayeli arası 7 saat eğer nöbet tarihlerimi ayarlayabilirsem gelmeye çalışcam...Şimdiden tüm sporculara başarılar...
Guest duygusu Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2009 bir aksilik çıkmazsa inşallah cumartesi günü rizedeyiz. trabzondan otobusle gelecezz belediye otobüs ayarladı sanırım... :
turushanovgu Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2009 trabzondan herkes katılıyor anlaşılan, umarım katılım yüksek olur herkes keyif alır
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2009 ben rizede olsaydım bende katılırdım hem kendimi birazda geliştirmiştim geçen seneye göre
ErkanKiziltas Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2009 herkese selam.biz de giresundan 4-5 kişi katılamayı düşünüyruz.görüşmek üzere.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2009 yok mu arttıran , satıyorum satıyorum saaaaaaaaaaa
ararat1973 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2009 Sonuç ne oldu? Yoksa turnuva bir günde tamamlanamadımı?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap