Guest sofok_les Oluşturma zamanı: 31 Mart, 2007 Oluşturma zamanı: 31 Mart, 2007 Merhaba, ben 11 yaşındayım.bu sene okullar açıldığından beri masa tenisi dersi alıyorum.takıma girdim.bi raket yaptırıcam ama hangi malzemeleri seçeceğimi bilmiyorum.bizim hoca birkaç tane önerdi.o yapacak.herkese andro raket yapıyor. ben hangi türde oynadığımı tam olarak bilmiyorum.Ama raketim şu özelliği olması gerek yoksa işim zor: KONTROLLÜ bana yardım ederseniz sevinirim.şimdiden sağ olun! (hocam şunları önerdi: revolotion fire revolotion cor çeşitleri)
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2007 revolotin'ların en yumuşağı ve 1.9 veya 2.0mm'sini tavsiye ederim. revolotion fire fazlaca hızlı bir lastik. Sakın max kalınlıkta lastik kullanma onlar da sein için fazlaca hissiz ve hızlı olur... onu bilmem ama bende vario soft max var fh de bazen kontrolü zor oluyodu f2 ya da jo gold almayı düşünüyorum ne dersiniz bu arada bence kontrollü-atak bi lastik al ve max almamanı tavsiye ederim...
Recommended Posts