umur Oluşturma zamanı: 5 Şubat, 2009 Oluşturma zamanı: 5 Şubat, 2009 başlıkta belirttiğim gibi en ucuz off+ tahta hangisi işçiliği iyi olması koşuluyla
turushanovgu Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 off+ tahtaların neler olduğu, tahtaların hangi sitelerde satıldığı (yurt içi ve yurt dışı), kullanılmışlarının fiyatı, forum biraz araştırılınca bulunabilecek şeyler, doğrudan konu açmak yerine öncelikle araştırma yapın, ulaştığınız sonuçla ilgili forumdan yardım isteyin, daha sağlıklı veriler elde edersin
umur Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 ben araştırdım zaten ama bazı yabancı siteler var farklı para birimleriyle çalışıyorlar onları öğrenemedim herkes bildiği tahtayı yazar beraber buluruz diye düşünmüştüm
Guest fly Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Evet evet mesela 1TL=2,200rm sen onları euro ya çevir en iyisi euro yu da son durumuna göre TL ye çevirirsin.
frknaltnk Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 andro super corr sell carbon var 70 küsür tl
buyukdogu Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 başlıkta belirttiğim gibi en ucuz off+ tahta hangisi işçiliği iyi olması koşuluyla tibhar match, 90 gr. off- , şimdiye kadar kullandığım fiyat/kalite oranı en iyi tahta. YinHe' nin de ucuz ve hızlı modelleri de var. Ama ucuz modellerde de güzel bir işçilik beklememek lazım bence.
umur Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Yinhe 898, 95 gr, off. 27 ytl. Kalitesiz hissi vermiyor. Bence iyi. bu tahta off+ mı?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Abi Stiga'nın Offensive Classic diye bir tahtası var gerçekten çok hoş bir tahta ve fiyatı da uygun bildiğim kadarıyla çok rahat işini görürsün
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Yinhe'nin T2, T4 ve T8'i hızlı tahtalardi yanlış hatırlamıyorsam.
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Abi Stiga'nın Offensive Classic diye bir tahtası var gerçekten çok hoş bir tahta ve fiyatı da uygun bildiğim kadarıyla çok rahat işini görürsün Yinhe T-2 60 TL Yinhe T-4 80 TL Yinhe T-8 70 TL fiyatlar birçok modele göre daha uygun ve daha iyi. Örneğin T-4 tahtayı Primorac Carbon a değişmem...
ararat1973 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Yinhenin yanına alternatif olarak friendshipin 3 tahtasındanda bahsedelim. 729 Hao Shuai Champion Carbon, 76 TL. Fastspinde off olarak geçiyor ancak yabancı sitelerdeki kullanıcı yorumlarına göre off+. Aynı zamanda beğenilen bir tahta. 729 Hinoki Karbon, 72 tl. Bu da off+ ve beğenilen bir tahta. 729 Two Speed Carbon, 60,5 tl. Off+.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap