Saadettin Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2009 Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2009 Arkadaşlar yabancı sitelerden alışveriş yapıyorsanız tıpkı paypal gibi çalışan bir sistem daha var ve kullanımında türkçe seçeneği mevcut ve paypala göre daha az komisyon alınıyor diye biliyorum. Hem para gönderiminde hemde hesabınıza para aktarımında kullanabileceğiniz güvenli bir site... Sanırım birçok arkadaşımızın işine yarayacaktır. Adres linki : https://www.moneybookers.com/app/?rid=8912473
Guest ktm Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2009 Arkadaşlar yabancı sitelerden alışveriş yapıyorsanız tıpkı paypal gibi çalışan bir sistem daha var ve kullanımında türkçe seçeneği mevcut ve paypala göre daha az komisyon alınıyor diye biliyorum.Hem para gönderiminde hemde hesabınıza para aktarımında kullanabileceğiniz güvenli bir site... Sanırım birçok arkadaşımızın işine yarayacaktır. Adres linki : https://www.moneybookers.com/app/?rid=8912473 Yurt dışından alacağımız siteler belli, paranın garantiside artık var. Herşey garantide yani, birde paraya ulaşacağımız yolu bulsak ... ktm
Guest fly Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Ben Timden lastik ve tahta almayı düşünüyorum.Bunlar için ek olarak gümrük,kargo vs. ne kadar ödiyeceğim.
Saadettin Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Timden alışveriş yaparken en som aşamada gramajına göre kargo fiyatı belirtiliyor zaten. Gümrük ise genelde sorun olmuyor ve eksta ödeme 2 lira gibi oluyor genelde ama PTT Gümrüğüne bu internet alımları için yeni yöntemler bulmaya çalışıyorlar ve genel olarak ülkemizde yakında sorun yaşanacak gibi. Çünkü gümrükçü çok farklı malların gümrüğe girdiğini ve iade edildiklerini söyledi geçenlerde.. (Şimdilik masa tenisi malzemeleri için bu durum geçerli değil...)
Guest yaşar çelik Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2009 Acaba yurt içinden en uygun fiatlı satış yapan yerler var mı?Hem al hem sat sitesinde oldukça malzemeler var,bu malzemelerin ana satıcısını bilen var mı? SEVGİLER.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap