Misafir Oluşturma zamanı: 17 Kasım, 2006 Oluşturma zamanı: 17 Kasım, 2006 mrb adaş bu sözü hiç kullnmadım biliyomsun adaş :) ben saü deyim sakary üni takımına giricem inş. sakarya ihtisas kulübünde oynuyorum.. sakarya yakın...
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2006 merhabalar ben kocaeli büyükşehir belediyesi masa tenisi antrenörü murat kırbaç masa tenisi ile ciddi bir şekilde ilgilenen tüm arkadaşları kulüp çalışmalarımıza dahil edebiliriz . Böylece çeşitli turnuvalara da katılabilirsiniz tel : 0 535 286 15 05
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 slm arkadaşlar benide unutmayın bende oynamak istiyorum ve ilgilenenlerle tanışmak 532.2914469 tel.
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2007 Murat Bey Izmit'ten ayrildiktan sonra yeni bir organizasyon yapilacagini soylemisti. Saniyorum gecen yil duzenli oynayan bir grup varmis. Boyle bir organizasyon oldu mu? Ya da planlaniyor mu?
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2007 izmitte herhangi bi organizasyon yok . zaten tempo dışında oynayacak yer de yok ki orasıda oynanacak yer diil zaten
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2008 bende bir 2 lig oyuncusuyum izmittee masatenisi varmıydı yaa bi sarkuysanı duymuştum süperligte
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2008 sakarya üniversitesinde masa tenisi iyi derecede diye biliyorum gerci sakaryayı göremedik daha ama dönünce oynayacak kişi bulurus herhalde gerci benle oynamak isterler mi bilmem ya:)))
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2008 merhaba bende derincede oturuyorum.24 kasım anadolu lisesi 3. sınıf öğrencisiyim.okulda herkesi yeniyorum.aslında bu yüzdende seviyemi tam olarak bilmiyorum.duyduğum kadarıyla tempo diye bi yer varmış.daha hiç gitmedim oraya.bende sizlerle oynamak isterim.ayrıca 1-2 ay içinde raket almayı düşünüyorum.onun hakkındada bilgi alırım sizlerden
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 selam arkadaşlar ben nuri yav gölcükte takılan yokmu yav varsa bı arasın da konusak anlasak oynaruk yav herkes izmitte bi bu tarafa gelın de yav ne cevherler var gorun bana ulasın arkadaslarım ozgur_buyukozer@hotmail.com
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2008 msn adresimi veriyorum.ekleyin ne zaman oynicağımızı kararlaştıralım gokcen_41@kickbokscuyuz.com
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2008 arkadaşlar msn adresimi eklerseniz ordan ne zaman oynayacağımıza karar verebiliriz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap