Guest fly Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2009 İstanbul avrupa yakasında masa tenisi oynamak isteyen orta halli biri var mı???(UPS hariç her yer olabilir.)Bedava bir kaç yer biliyorum oralarda da oynayabiliriz.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 İstanbul avrupa yakasında masa tenisi oynamak isteyen orta halli biri var mı???(UPS hariç her yer olabilir.)Bedava bir kaç yer biliyorum oralarda da oynayabiliriz. ups neden hariç açıklamasını yaparmısın. ups ile ilgili bir sıkıntınmı var belki yardımcı oluruz.
Guest fly Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 ups neden hariç açıklamasını yaparmısın. ups ile ilgili bir sıkıntınmı var belki yardımcı oluruz. Yok tek sıkıntım uzak olması.Kime oynayalım desem ups diyor o yüzden .
Guest ktm Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Yok tek sıkıntım uzak olması.Kime oynayalım desem ups diyor o yüzden . Ups,adı üzerinde kargo firması, nerde iseniz alıp istediğiniz yere götürür. İşin şakası. ktm
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Yok tek sıkıntım uzak olması.Kime oynayalım desem ups diyor o yüzden . o zaman avrupanın neresinde olduğunu da yaz oradaki oyuncular sana ulaşsınlar. şişli kağıthane tarafında isen okmeydanı na gidebilirsin. levent civarında isen hafta sonları yasaka spor salonuna gidebilirsin. mecidiyeköy de isen profilo iş merkezinde masa varmış oraya takılabilirsin. özellikle bu siteye takılanlar kahvede pinpon dan daha çok salonda masa tenisi oynamak istedikleri için salonları tavsiye ediyorlar. tercih senin
Guest fly Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 o zaman avrupanın neresinde olduğunu da yaz oradaki oyuncular sana ulaşsınlar. şişli kağıthane tarafında isen okmeydanı na gidebilirsin. levent civarında isen hafta sonları yasaka spor salonuna gidebilirsin. mecidiyeköy de isen profilo iş merkezinde masa varmış oraya takılabilirsin. özellikle bu siteye takılanlar kahvede pinpon dan daha çok salonda masa tenisi oynamak istedikleri için salonları tavsiye ediyorlar. tercih senin Evet Kağıthanede oturuyorum.Oynıyacak biri bulabilirsem Okmeydanına gidicem.
Canberk Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Evet Kağıthanede oturuyorum.Oynıyacak biri bulabilirsem Okmeydanına gidicem. arkadasım selam burda arama istersen git okmeydanına orda oynayacak kişi de bulursun masada bulursun anlasıldımı
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap