Guest wang criptechx Oluşturma zamanı: 27 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 27 Ocak, 2009 arkadaşlar bh ye rapid soft mu rapid mi bi türlü karar veremedim fh ye de dhs pf4 mü g777mü kararsızım (özelliklerim fh de off bh de def ağırlıklı oynuorum)
Guest mustafaozgul Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 Arkadasim her ikisini de 1.8 denemistim. Garip ama Rapid bana daha kontrollu geldi soft versiyonuna gore. Belki de Off+ tahta uzerinde oldugundandir. Bu arada Rapid lastigi solusyonla mi kullanmayi planliyorsun? Daha dogrusu solusyon kullaniyor muydun onceki raketinde de? Kendisi solusyonla adam olanlardan...
Guest wang criptechx Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 bn solusyondan vazgeçmeyi düşünmüorum açıkçası su bazlı gereksiz ya
Guest wang criptechx Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 valla bütçem çok kısıtlı o yüzden en ucuz lastikleri bulmaya çalışıyorum öyle olunca da böle afallıom işte kusura bakmayın (
Canberk Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 defans için bryce 2.1 önerebilirm uzaktan güzel kesiliyor örneğin schlager
Recommended Posts