Guest ismail Oluşturma zamanı: 20 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 20 Ocak, 2009 ankarada oynamaua yer ismi verin en azından oralara eski takım arkadaşlarımla gidim :)
Guest ReaL-SerVicEr Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 merhabalar hocam Ankarada benim bildiğim bi Altınpark yüzme havuzunun üstünde kapalı spor salonunda var bi de demirtepe de plaza diye bi oyun salonu var onun en alt katında (plazayada şu şekilde gidebilirsin kızılaydan maltepeye giderken necatibeyi kesen köprüyü geçince 50 metre ilerde sağda) şimdilik aklıma gelenler bunlar ...........
Guest ismail Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 tşklerr altınparkta bulunan güzel mi peki daha yakın olmassa gene demirtepeye giderim ama herzaman pratiklik iyidir :)
Guest caglar Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 ankarada oynamaua yer ismi verin en azından oralara eski takım arkadaşlarımla gidim :) ben sincan fatihte oturuyorum burda genclik merkezi var orada masa tenisi oynanıyor bende size katılıp beraber oynayabiliriz...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap