Guest Alperen Oluşturma zamanı: 17 Ocak, 2005 Oluşturma zamanı: 17 Ocak, 2005 Evet arkadaslar bugün her ay olduu gibi Akev kolejimiydi neydi...Orada bir turnuva oldu... Ve ben 1. oldum su an çoookkk mutluyum bu duyguyu tatmak süper bisiiii hemde antalya il 1.sini yari finalde yendim turnuvaya katlllm çok fazla olmadi ama baya güzel geçti yinede turnuva yapilacak kadar kisi vardi...
Guest Alperen Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2005 Tesekkürler arkadaslar gercek hedefime ulasmak için çabaliyorum... Bana turnuvada yol gösteren tüm hoca ve arkadaslara çok tesekkürler... Ve bizde turnuva yapmayi düsünüyoruz gelecek varsa yas sinirlamasi vardir 10-15 yas arasi herkes girebilir ama bu cok deigisik bir turnuva olucak TAKIMLAR TURNUVASI ... Her takim 3er kisiden olusmaktadir... Sevgili antalyalilar takiminizi toplayin ''''Tak1m Turnuvasi''''na gelin.. Tarih ve yer belli olunca bir konu acicagim
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2005 Yaw alperen sen türkiye kupasına katılıyo musun Not:ben a grubundayım
Guest Togay Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 hemde antalya il 1.sini yari finalde yendim turnuvaya katlllm çok fazla olmadi Tebrik ederim Alperen. Kimi yendin bakayım o gün sen?
Guest Alperen Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Yaaaa Birine sen togay abi misin netten diye sordummm....XDXD.... Sen sanmistim keske sen olsayd1n ne güzel yapard1k ve antalya sampiyonunu yenmistim bak ad1n1 gine unuttum ... Sonra söliyim ve togay abi bir gün bulusal1m yaaaa olmuyor böyle...
Guest Togay Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Sonra söliyim ve togay abi bir gün bulusal1m yaaaa olmuyor böyle... Isparta'da mısın Antalya'da mı, tam olarak anlayamadım ki Alperen. Gelip gidiyor musun yoksa...
Guest Alperen Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Sen iste ıspartada sen iste antalyada .
Guest Togay Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Hafta içi Salı günü akşam saat 6'da toplanıyoruz. O saat sana uygun olur mu bilmem. Hafta sonu o kadar düzenli olmuyor, özellikle de bu ara benim açımdan. Sen buralara geldiğinde forumdan haberdar et beni.
Guest Alperen Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Bilmem kiz arkadasimla bir konusmam lazım.
Guest Can Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2005 tebrikler darısı başımıza...........
Guest Erkan Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2005 Tebrikler Alperen. Sen kaç yaşındaydın? Nasıl ve nerde çalışıyorsun?
Guest Alperen Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2005 Ben 13 yasindayim Isparta'liyim artik Bölge Spor da oynuyorum ... Haftada 5 gün antreman yapiyorum... Tr turnuvas1na hazirlaniyoruz...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap