ararat1973 Oluşturma zamanı: 3 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 3 Ocak, 2009 Elimde yinhe tahta var, satın almadım. Sapında excellent yazıyor, 94 gr ağırlığında, off sınıfında, sadece tahta katmanlar içeren bir tahta. Ancak yinhe ürünlerinde u, h, w, t gibi isimlendirmeler var. Benim tahta bunlardan hangisine giriyor anlamadım. Bu tahtayı tanıyanınız varmı
ararat1973 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 yinhe sitesine baktın mı? Yinhe Baktım, sapı carbon juniper soul t2 ye benziyor, koyu kahverengi sap ve üzerinde kırmızı yinhe simgesi var. Ama o değil. Çünkü kafa kısmı üzerinde wood yazıyordu, karbon içermiyor. Sanırım ilknurspordan alınmış. Kafa kısmında wooden 898 yazıyor.
ongun Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 Baktım, sapı carbon juniper soul t2 ye benziyor, koyu kahverengi sap ve üzerinde kırmızı yinhe simgesi var. Ama o değil. Çünkü kafa kısmı üzerinde wood yazıyordu, karbon içermiyor. Sanırım ilknurspordan alınmış.Kafa kısmında wooden 898 yazıyor. Düzeltilmiş Link Baktım demişsin ama bu değil mi senin tahta? Haçen pi tikla da bak bakayum bu midur, deil midur? Hizmetide sınir yokidur daa.
Bora Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 TıklayınızBaktım demişsin ama bu değil mi senin tahta? Haçen pi tikla da bak bakayum bu midur, deil midur? Hizmetide sınir yokidur daa. sanırım buraya gitmek istemiştiniz :gulumse:
ongun Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 sanırım buraya gitmek istemiştiniz :gulumse: Uyy hızir gipi yetuşiysun aa
mmustafa Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 Uyy hızir gipi yetuşiysun aa Bir Adreste Türkiyeden : http://www.yinheturk.com/urunler.asp?ktid=53&page=2 Pure Wood N Serisi içinde bu tahtadan bulunuyor. Model 898 Fiyatı 27 YTL ..
ararat1973 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2009 Düzeltilmiş LinkBaktım demişsin ama bu değil mi senin tahta? Haçen pi tikla da bak bakayum bu midur, deil midur? Hizmetide sınir yokidur daa. Baktım demiştim çünkü direk yinheturk sitesine bakmıştım, o linkten değil. Bu arada Karadenizli olmadığımdan cevabım böyle oldu kusura bakmayın. Bu arada yeri gelmişken, EVET TAHTAM BU Kimliksiz bir şekilde bende duruyordu, emeği geçen herkese teşekkürler :
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap