Guest musmula Oluşturma zamanı: 31 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 31 Aralık, 2008 Ben raketimi değiştireceğim lastik olarak tenergy05 (su bazlı olaylarından dolayı) düşünüyorum tavsiye ettiğiniz tahta var mı (hızlı olsun istiyorum).
Guest ktm Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Nittaku Ludeack Power (sitede 2.el satan kısmında var) Nittaku Acoustic Butterfly Photino Daha iyileri de vardır elbet ama aklının bir kenarında bulunsun. ktm
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Eski raketin neydi... Çünkü tenergy, brycedan falan hızlı; kontrolü çok güç... bence off bir tahta tercih et... bryce+primorac carbon hızlarına denk olur sanıyorum...
Guest musmula Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Eski raketin neydi... Çünkü tenergy, brycedan falan hızlı; kontrolü çok güç... bence off bir tahta tercih et... bryce+primorac carbon hızlarına denk olur sanıyorum... Donic impuls7.0 tahta donic joppa jo ve donic gallardo speed lastikti
Recommended Posts