Guest ismail Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 sizde mi marmaristeydiniz lem ne güzelmiş tanışsak iyi olcak ozaman üni takımları olaraktan
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Üzülerek söylüyorum ancak duyumlarıma göre bu yıl maçlar Amasya'da olacak.. )o: Bir Marmaris agasıyken,Amasyazede olmayı kim ister bilemem ama en azından 2.5 saatlik yol bana tek tesellim bu (o:
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Bu sene Üniversiteler arası turnuva Antalya'da .... :)
ozgur Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Bu sene Üniversiteler arası turnuva Antalya'da .... :) yok edirne, yok van anlasilan daha belli degil. insallah haberimiz olmadan gelip gecmez, yada burdaki sinavlarla ayni haftaya denk getirmezler
Bora Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 geçen sene sınava otobüste çalışmıştım, dönüşten 1 gün sonraydı. aynı olayı yaşamak istemiyorum : önceden çalışsaydın, etseydin gibi yorumlar gelmezse sevirim
Guest ktm Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 geçen sene sınava otobüste çalışmıştım, dönüşten 1 gün sonraydı. aynı olayı yaşamak istemiyorum : önceden çalışsaydın, etseydin gibi yorumlar gelmezse sevirim İnsanın fikri neyse zikride o dur. Bu işler söylemekle olmaz, otobüste çalışmaya devam.. ktm
lobianco Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 Bursa'da diye üzülmüştük, Amasya olursa çok daha kötü, Bursa'yı arayacaz heralde :P Biz sadece tatil amaçlı geleceğiz de, bari turistik bi yer olsun :P
Guest ktm Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 Bursa'da diye üzülmüştük, Amasya olursa çok daha kötü, Bursa'yı arayacaz heralde :P Biz sadece tatil amaçlı geleceğiz de, bari turistik bi yer olsun :P İyidir iyidir. Boş vakitlerinizde bol bol elma yersiniz .. ktm
lobianco Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 İyidir iyidir. Boş vakitlerinizde bol bol elma yersiniz .. ktm Saol Selim Abi, süper moral oldu
Burak86 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 Bana Ankara dışında her yer uyar.Amaç gezmek dolaşmak olsa da aynı zamanda maçlarda başarılı olmak bir yandan.Bu arada ne zaman açıklancak acaba ocak sonuna geldik.
Bora Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 İstanbul/Caferağa'da olsun, kimse üzülmesin. Akşam cadde yaparız, sahile akarız falan..
Burak86 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2009 O olmaz ya... Bu sene geldik 2 kere istanbula maça.
lobianco Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 3-6 Mart Amasya Üniversitesi [Link]
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 3-6 Mart Amasya Üniversitesi [Link] Mekansızdan al haberi (o: Ben demiştim size uşaklar yanlız hayalleri sizin gibi beni mde suya düştü kesinleşince.. En azından bursa,antalya ve samsun gibi alternatifler de vardı.. Neyse yapacak bişe yok artık; görüşmek ümidiyle.. (o:
lobianco Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Hayallerim yıkıldı resmen yaa. offf.
Bora Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2009 haftaiçine denk geliyor yanlız, tarih değişir büyük ihtimal.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2009 Orasımı olsun burasımı olsun havası, suyu, denizi, güneşi derken okul bitti mezun oldunuz çoluk çocuğa karıştınız ama hala daha oynuyacak yer bulamadınız. ktm
Guest Sina İçen Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2009 Artık bol bol elma yeriz neyse hayırlısı olsun... Görüşmek dileği ile..
Guest Kemal Balim Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2009 herkesle göörüşmek ümidiyle ama sanırım burak aramızda olamıcak ,
erenarik Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2010 Üniversitelerde son durumlar neler?..Kimler geliyor? Takımlarınızın durumu nasıl?
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2010 Karadeniz Teknik Üniversitesi olarak geliyoruz; kız takımımız çıkmadı sadece ferdiler için bir kız olacak, erkek takımı da üç oyuncudan oluşacak şekilde geliyoruz. Parayı kendi cebimizden verdiğimiz için maddi imkansızlıklardan dolayı gelmekte zorlanıyoruz, bu da bizim ünicersitenin güzelliği... Ayrıca bir sorum olacak; takım maçlarında 4 kişi olmak zorunda mıyız? Üç as oyuncu var fakat seramoniye 4 kişi mi çıkmak zorunda? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2010 Karadeniz Teknik Üniversitesi olarak geliyoruz; kız takımımız çıkmadı sadece ferdiler için bir kız olacak, erkek takımı da üç oyuncudan oluşacak şekilde geliyoruz. Parayı kendi cebimizden verdiğimiz için maddi imkansızlıklardan dolayı gelmekte zorlanıyoruz, bu da bizim ünicersitenin güzelliği... Ayrıca bir sorum olacak; takım maçlarında 4 kişi olmak zorunda mıyız? Üç as oyuncu var fakat seramoniye 4 kişi mi çıkmak zorunda? Bu konuda bilgisi olan var mı? yok ömer 3 kişi çıkıyor... bu arada biz de geleceğiz ama daha kesinlik kazanamadı... bizde de biraz butçe sıkıntısı var bu arada iddialı geliyoruz diyeyim
Guest Taha Çalışkan Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2010 Bu sene üniversiteler arası 13-14 mayısta bursada osmangazi dikkaldırım spor salonunda yapılacak diye biliyorum. Hatta bizim hocalarımız orada kendilerine otel bile ayarladılar. 23 nisanda gençler türkiye şampiyonasıda orada yapılmıştı.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2010 Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi olarak katılacağımızı söylediler ve halen söylüyorlar ama bana kalırsa bütçe ayrılmadı yada ayrılmayacak diyeceklerdir.Tek başıma olsa bile oraya gelip o ortamı solumak bir kaç maç yapmak için olsada geleceğim...
erenarik Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2010 Ayın 10 unda kura 11-12-13-14 unde maçlar oynanmayacakmı?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap