Misafir Oluşturma zamanı: 11 Ocak, 2005 Oluşturma zamanı: 11 Ocak, 2005 Uşak, Kütahya, veya Eskişehir'de beni yenecek birilerini arıyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Uşak, Kütahya, veya Eskişehir'de beni yenecek birilerini arıyorum. onlar yok elimizde....samsun verelim... :
Guest Erkan Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2005 Yazın Kütahya dayım. Temmuz da. O zaman yenerim seni.
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2005 Yazın Kütahya dayım. Temmuz da. O zaman yenerim seni. apexs samsun'dan nurdan var eskişehir'de bizim forum üyelerinden o da yeterli olur herhalde... ne de olsa samsun'un sporcusu...
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2005 Kardeş ben masatenisi ile sürekli ilgilenen birisiyim.ve yaklaşık 10senedir oynuyorum ve gerçekten de yenilmek istiyorum bayramın2. günü eskişehirdeyim buarkadaşlarla görüştürürsen. sevinirim uşak ya da kütahya dan da olabilir.bu konuda çok yetenekliyim desem de kendimi övüyor demeyin sadece gerçekçiyim okadar saygılar (ayrıca turnuvalara nasıl katılabilirim sertifikam falan yok bilgilendirirseniz sevinirim.05052609276
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap