Guest fragrance Oluşturma zamanı: 20 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 20 Aralık, 2008 yasaka tıckan world cup raket kullanan var mı? ben 100 ytl ye aldım. çok profesyonel değilim. yorumlarınızı bekliyorum.
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 100 YTL hazır rakete mi verdin ?
Guest fragrance Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 evet. bir antrenörden ders alıyorum o bana getirtti.
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 O para ile iyi bir kombinasyon oluşturabilirdiniz. Raketi satın almadan önce forumda ekipman araştırması yaptınız mı ?
Guest fragrance Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 hayır siteden araştırma yapmadım çünkü siteye yeni üye oldum(dün). çalışmaya yeni başladım o yüzden hazır raket daha uygun olur diye düşündüm. kazıklandım mı yanii açık konuşun arkadaşlar. geri iade edebilirim raketimi.
Guest frknxx Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Kusura bakma ama fena kazıklanmışsın.O paraya iyi bir combo yapabilirdin.
Guest fragrance Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 benim öğrenmek istediğim şey bu değil. bana getirttiği "tıckan world cup yasaka" 100 ytl. bu raketin değeri 100 ytl mi değil mi? ben yabancı bazı sitelerde gördüm 23 dolar.
Bora Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 benim öğrenmek istediğim şey bu değil. bana getirttiği "tıckan world cup yasaka" 100 ytl. bu raketin değeri 100 ytl mi değil mi? ben yabancı bazı sitelerde gördüm 23 dolar. aynen öyle. bence iade edin ve yeni başlayanlar için önerdiğimiz tahta ve lastiklere yönelin. kendinizi geliştirmek ve oyundan daha çok zevk almak istiyorsanız tabi..
Guest fragrance Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 tşekkür ederim haklısınız. şimdi yasaka nın türkiye bayisiyle telefonlaştım 50 ytl imiş. hemen geri iade edeceğim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap