Guest Can Oluşturma zamanı: 11 Ocak, 2005 Oluşturma zamanı: 11 Ocak, 2005 katıldığınız için teşekkürler.
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 aynı anketi bende en büyük ve en güçlü adı altında yapmıştım ama neyse
Guest Social Distortion Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Ossun ben yine Butterfly diyim bari
Guest Arsun Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Hani Stiga, Nittaku, Sunflex, Juic, Hunter, Darker, Spintech, Re-impact vs. vs. Bu yazdiklarimdan ilk ucu haric digerleri daha az kullanilanlar (sunflex bizzat bir suru markanin tahta uretimini de yapiyor, vsg tahtalarin konseptini onlar bulmustu falan filan..), ama lescon ve star'dan yine de iyidirler, onlari hic duymamistim ben, lescon ne ya?
Guest Erdem Kemiksiz Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Hani Stiga, Nittaku, Sunflex, Juic, Hunter, Darker, Spintech, Re-impact vs. vs. Bu yazdiklarimdan ilk ucu haric digerleri daha az kullanilanlar (sunflex bizzat bir suru markanin tahta uretimini de yapiyor, vsg tahtalarin konseptini onlar bulmustu falan filan..), ama lescon ve star'dan yine de iyidirler, onlari hic duymamistim ben, lescon ne ya? ben butterfly tercih ederim tahtada...lastikte tibhar ve butterfly, topta nittaku ve butterfly...
Guest Alperen Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2005 Tabiki de en iyi raket üreticisi BUTTERFLY
Guest Genocider Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2005 Lescon hazır raket üretiyor sadece.. Yapıştırma raketini hiç görmedim.. Dandik bişi yani..
Guest IlkerKesen Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2005 Bence Butterfly ama Stiga niye yok aslında o olmalı
Guest BMWPower Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2005 bu anketi yapmaya gerek yok sonuç belli
Guest DaZamkZenZ Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2005 Lescon'u sevmedim. Bence en iyisi Butterfly ve Stiga. Yoksa bütün profesyoneller butterfly ve stiga kullanmazdı. Neden Stiga yok yaw . Unutmuş arkadaş.
Guest Erdem Kemiksiz Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2005 Lescon'u sevmedim. Bence en iyisi Butterfly ve Stiga. Yoksa bütün profesyoneller butterfly ve stiga kullanmazdı. Neden Stiga yok yaw . Unutmuş arkadaş. butterfly is the best...
spin 33 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 TAHTA DA STIGA LASTİKTE BUTTERFLY TOPTA NITTAKU
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap