Guest sinankirmizitas Oluşturma zamanı: 17 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 17 Aralık, 2008 Arkadaşlar benim maç esnasında en büyük silahım top spin. Forehand e buna uygun bi lastik arıyorum. Backhand ise çok hızlı olan topa vurduğum anda fırlayıp giden bişi arıyom. Tahta konusunda ise lastiğe kıymık yapışmasın yeter(sinir oluyorum öle olunca). Raketin kontrolü düşük olursa sorun değil
Guest ktm Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 Arkadaşlar benim maç esnasında en büyük silahım top spin. Forehand e buna uygun bi lastik arıyorum. Backhand ise çok hızlı olan topa vurduğum anda fırlayıp giden bişi arıyom. Tahta konusunda ise lastiğe kıymık yapışmasın yeter(sinir oluyorum öle olunca). Raketin kontrolü düşük olursa sorun değil Üst katmanı hinoki olan tahtalarda sanırım kıymık sorunu olmaz yüzeyinin mermer gibi bir görüntüsü var.Lastik konusuna gelince o tam bir muamma, şu an tenergy fırtınası var ki rüzgarına kapılıp sizde alabilirsiniz. ktm
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2008 abi tenergy var ama oda çok pahalı yaw
Recommended Posts