Guest ktm Oluşturma zamanı: 14 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 14 Aralık, 2008 Bende eşime bu hediyeyi almayı düşündüm beğenir mutlaka,beğenmesse mi..?Laylay lom buluruz birilerini .. http://www.jasupo.com/choice/soff_choice1.htm (en alttaki Zahang olan) ktm
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Bende eşime bu hediyeyi almayı düşündüm beğenir mutlaka,beğenmesse mi..?Laylay lom buluruz birilerini .. http://www.jasupo.com/choice/soff_choice1.htm (en alttaki Zahang olan) ktm Raket yerine birçok şey sanırım eşin için daha makbule geçer : Ama masa tenisi çok sevdiği bi hobisiyse bilemem tabi ... Ama oğlun için iyi bir hediye olabilir, masa tenisine ilgisi olduğunu söylemiştin.
Guest HÜSO Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 Bayan olarak size bir tavsiyem olacak. Özellikle hanımlar zevklerine ve hobilerine göre hediye almaktan hoşlanırlar, aksi olursa beğenmiş gibi yaparlar ama içten içe sızlanırlar ve bir yere bu hatayı not ederler aslada unutmazlar. O bakımdan mümkünse kabul görecek hediyeler almayı tercih edin, işinizi şansa bırakmayın. Bu aynı sigara içmeyen birine 1 paket SİGARA almaya benzer. : NOT:Bu arada, masa tenisine aşık biri olarak ben, eşinize almayı düşündüğünüz raket için talibim. (Tabii beğenmezse) Hiç olmazsa değer göreceği ellerde taşınsın..
Guest ktm Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2008 Bayan olarak size bir tavsiyem olacak. Özellikle hanımlar zevklerine ve hobilerine göre hediye almaktan hoşlanırlar, aksi olursa beğenmiş gibi yaparlar ama içten içe sızlanırlar ve bir yere bu hatayı not ederler aslada unutmazlar. O bakımdan mümkünse kabul görecek hediyeler almayı tercih edin, işinizi şansa bırakmayın. Bu aynı sigara içmeyen birine 1 paket SİGARA almaya benzer. : NOT:Bu arada, masa tenisine aşık biri olarak ben, eşinize almayı düşündüğünüz raket için talibim. (Tabii beğenmezse) Hiç olmazsa değer göreceği ellerde taşınsın.. Haklısınız hanımlarımızı durduk yerde anlamsız bir hediye alıp sızlandırmayalım(bu arada sızlanma bölgesi hangi tarafta diz,bel kemik v. yaptığımız bu hataya(hediye almak bile tehlikeli olmuş) kötü not verirler sınıfta kalırız bellimi olur. ktm
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 Eğer bu raketi alıyorsan ve hanımın masa tenisçiyse yaşadı ya ne mükemmel birşeydi...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap