Misafir Oluşturma zamanı: 6 Ocak, 2005 Oluşturma zamanı: 6 Ocak, 2005 Merhabalar herkeze, aşağıdaki linkten cctv5'de yayınlanmış maçlara ulaşabilirsiniz... http://www.ftmr.info/y/t-t/short/
Crazy_Spin Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Sevgili abyss verdiğin link için çok teşekkürler.Çok işime yaradı. Selam,Saygı Ve Sevgiler!!!!
Crazy_Spin Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 gelen sayfada o yazılardan herhangi birini(17 mb adaha uygun) sağ tıklayıp save as... şeklinde daownload edeceksin.Bende canavar gibi çalışıyo hepsini down. ettim ve cd ye aktardım :P olmazsa yollayayım sana aps ile.
Crazy_Spin Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Arkadaşlar mytabletennis.net sitesindeki forumda onlarca video linki mevcut ve çoğu çalışır durumda(en azından öyle idi.).Video izleyip aynı zamanda görsel açıdan tekniklerini geliştirmek isteyen arkadaşlara duyurulur. Sevgiler!!!!!
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Ben şuana kadar mytabletennis.com dan bir tane bile video indiremedim...
Guest Simurg Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 çünkü mytabletennis sitesindeki serverlar yığılmadan ötürü belli zamanlarda belli sürelerle açılıyor. kapasitesi dolunca kapatılıyor. açılma tarihlerini siteden takip etmek mümkün. ama isterseniz parayı bastırıp vip üyesi oluyorsunuz ve serverlar hep açık oluyor...
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 açılma tarihlerini siteden takip ettim uzun süredir de ediyorum , yine de download edebilme şerefine henüz ulaşamadım sanırım vip üyelik şart ama yinede deneyip başarılı olan olursa haber versin...
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Link çalışmıyor bende.. Merhabalar, Genocider, aslında linkleri deneyip yazmıştım buraya ama pek anlamadığım için bu konulardan sana yardımcı olmayacağım...
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Başka bir bilgisayarda açıldı, bazen açılıyor bazen açılmıyor.. :
BurakYalin Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2005 linkler çok iyi hepsi açılıyor size çok teşekkür ederim yalnız bazılarınınn mg si yüksek hemen açılmıyor onları direk bilgidayara kaydetmek gerekiyor
Crazy_Spin Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2005 Areakadaşlar!!! Sitede yer alan sitenin kendi videoları bende de çalışmıyor.Benim anlatmak istediğim linkler,forumda diğer üyelerin birbirlerine verdiği linkler.Aynı burdaki gibi forum yapılıyor ve birbirlerine link adresi veriyorlar.O linkler çalışmakta onları deneyin.Sitenin kendi videolarından sadece Timo_wang maçını indirebildim o da şans eseri.Bir de bağlantınızın iii olması gerekiyor. Selamlar!!!!
Cako67 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2005 ben bunları açamadım görüntü yok hangi programla çalışyor bunlar
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2005 mytabletennis.net forumlarından gördüğüm 1-2 link.. pttst obermarschacht ( demek bizden saklıyordu birileri : )
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2005 mytabletennis.net forumlarından gördüğüm 1-2 link.. pttst obermarschacht ( demek bizden saklıyordu birileri : ) ben de açamıyorum...arkadaşlar yardımcı olursa hangi programla çalıştığı hakkında iyi olur...
Cako67 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2005 ortaya bir şey atıyorlar ne olduğu belirsiz insan nasıl çalıştığı hakkında bilgi verir uğraşıyoruz o kadar haksızmıyım yani?
Guest Alperen Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2005 Merhabalar herkeze,aşağıdaki linkten cctv5'de yayınlanmış maçlara ulaşabilirsiniz... http://www.ftmr.info/y/t-t/short/ Çooookk tskxxxx :
Guest MehmetAli Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2005 Abyss Allah senden razı olsun. (Nickini nerden buldun. Sinema ile ilgileniyorsun herhalde. James Cameron - Abyss ) O kadar çok Mytabletennis adresinden indirmeye çalıştım olmadı. şimdi çatır çatır indiriyorum. Sağolasın. Bu arada indiremeyen arkadaşlar için herkes biliyordur ama ben yine de tekrarlıyayım. Getright veya Flashget gibi programarı kullanarak indirebilirsiniz. Bilgisayarınızı açıp kapattığınız zaman da devam ediyor.
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2005 Abyss Allah senden razı olsun. (Nickini nerden buldun. Sinema ile ilgileniyorsun herhalde. James Cameron - Abyss )abi filmde var tabi ama nick 15 yıllık falan....AD&D de paladin olduğumda master'a kıllık olsun diye alıyodum bu nicki; kelime anlamı cuk oturuyo:)))) sonra Counter nickim oldu, BF falan derken şimdi yaşlandık; anca masatenisi forum odalarında kullanır olduk:)))) Allah senden razı olsun saolasın.....gerçi bazı arkadaşlarda çalışmamış ama teknik konulardan pek anlamadığım için onlara yardımcı olamıyorum:(((((
Guest DaZamkZenZ Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2005 arkadaşlar ayrıca Videoping ile Videolar 2 ve ile Turkish videos tan bulabilirsiniz, teşekkürler.
Guest DaZamkZenZ Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2005 Ewet bu arada ilk mesajımı atıığım için mutluluktan ölüyorum Bu arada bu mesaj ikinci oldu
Cako67 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2005 tsubasa çok teşekkürler . ha bu arada çok komiksin :
Guest Togay Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Tsu, linkler için teşekkürler. Gerçekten maç görüntüleri çok güzeldi. Yalnız ne kadar seri oynuyorlar di mi. Üst düzey bir oyuncu olmak için çok seri olmak gerekiyor bence, vuruş teknikleri kadar da önemli bir konu bu. Türk oyunculardaki en önemli eksikliklerden biri de bu bence.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap