Guest Murat44 Oluşturma zamanı: 3 Ocak, 2005 Oluşturma zamanı: 3 Ocak, 2005 Selamlar, maç cd leri satan bir arkadaş varmış sanırım adi fatih miş yanılıyorda olabilirim. benle kontak kurarsa sevinirim. murat.duvenci@dcx.com iyi seneler
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2005 mail adresini fatihe ilettim seninle kontakt kuracak...
Guest Ahert Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 arkadaslar merhaba mac cd lerini satan arkadaş ankarda oturuyorsa bende kendisinden cd almak isterim (yada ankaraya gondermek çok tuzlu olmayacaksa )
Guest Ismailyk89 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 ben de isterim o cd lerden fatihe haber verirsen sevinirim
Guest Ismailyk89 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 kargo parasını ikimiz öderiz tabi kabul edersen böylece gönderim parası yarıya inerasıl sorun biz parayıdamı kargoyla göndereceğiz
Guest MehmetAli Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Arkadaşlar ben de Ankara'da oturuyorum. Heberleşelim ben de ortak olayım masraflara. Ayrıca elimde internetten indirdiğim bazı maç videosu var. İlgilere duyurulur.
Guest MehmetAli Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Merhaba Tsu. Ben yarın ASKİ'deki maçları izlemeye gideceğim. Eğer sen de gelirsen hem tanışmış oluruz, hem de be CD'leri senden alır, çeker ve istediğin zaman istediğin yerde sana teslim ederim. Tabi herhangi bir sakıncası olmaz ise. Bu arada Ankara'da oturan Arkadaşlar. Yarın ASKİ spor salonunda saat 10:00'da 1.lig karşılaşmaları var. Gaza gelmek isteyen varsa gelsin. Açıkçası böyle profesyonellerin maçlarını izlemek beni müthiş gazlıyor. Görüşmek dileğiyle.
Guest MehmetAli Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Pardon Sen haklısın. Yer: Ankara, Altındağ Spor Salonu. Burası Hasköy'e giderken Telekom'un civarında olan yer değil mi? Yarın bir de salon aramayalım. Valla dediğim gibi istediğin zaman ve istediğin yerde senden alır ve teslim ederim. Bir daha istemeye yüzümüz olsun. Topladığın zaman haber verirsen sevinirim.
Guest MehmetAli Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 DÜZELTME Altındağ spor salonu Aydınlıkevler kavşağı Türk Telekom Genel Md.'lüğünün hemen yanında.Telsizler otobüsü son durağı.
Guest Tuncer Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Merhaba TSuBaSa; Mail'im eline ulaştı mı(CD'ler hakkında) Selamlar.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap