Guest p.pardus Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2008 bu lastiği kullanan,bilgisi olan var mı? sriver fx ile kıyaslandığında nasıldır? korbel tahtaya gider mi? selamlar?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 bu lastiği kullanan,bilgisi olan var mı? sriver fx ile kıyaslandığında nasıldır? korbel tahtaya gider mi? selamlar? Daha hızlı, daha alçak atar. Korbel tahtaya herşey gider :gulumse:
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 bana sorarsan:)) bir 2 kez sriver fx ile oynadım... torpede soft kesin daha güzel.... çok özellikli bir lastik... sriverla aynı özelliklere sahip... artı olarak atak yönü daha iyi ... spine kontra yapılabiliyor falan... biraz daha hızlı az daha spinli... kontrol aynı bloklarda aynı yada daha iyi.... kısaca sriverde olan özellikler var... yanında fazlasını bulursun
Guest p.pardus Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 çok sağolun.teşekkür ediyorum.
Recommended Posts