tufan Oluşturma zamanı: 30 Kasım, 2008 Oluşturma zamanı: 30 Kasım, 2008 2008 Bayanlar Avrupa Şampiyonu Ruta Paskauskiene hangi ekipmanı kullanıyor bilen varmı sanırsam raketin bir tarafı kısa pütür ama hangisi bu konuda bilgisi olan varsa lütfen pas gecmesin
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2008 2008 Bayanlar Avrupa Şampiyonu Ruta Paskauskiene hangi ekipmanı kullanıyor bilen varmı sanırsam raketin bir tarafı kısa pütür ama hangisi bu konuda bilgisi olan varsa lütfen pas gecmesin Tibhar Speedy Soft. Dtecs olmayanından.
Çoppır Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2008 Merhaba Arkadaşlar bende belarus Victoria Pavlovich 'in ekipmanı hakkında bilgi almak istiyorum tahta backhand ve forehandde hangi lastiği kullanıyor defans oynadğını bilyorum biligisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
tufan Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2008 Tibhar Speedy Soft. Dtecs olmayanından. olmayanından derken hocam anlamadım yok manasındamı yok isem piyasadaki tibhar dtecs lerden degilmi kesin almayı düşünüyoruzda ondan sorup duruyorum
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2008 olmayanından derken hocam anlamadım yok manasındamı yok isem piyasadaki tibhar dtecs lerden degilmi kesin almayı düşünüyoruzda ondan sorup duruyorum Yani abim bi normaLi var bi de d.tecs versiyonu (o: MisaL bryce diyeLim.. NormaL bryce var power sponge versiyonu fLn var.. Bu da öyLe:D.tecs versiyonu...
deva sarjan Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Merhaba Arkadaşlar bende belarus Victoria Pavlovich 'in ekipmanı hakkında bilgi almak istiyorum tahta backhand ve forehandde hangi lastiği kullanıyor defans oynadğını bilyorum biligisi olanlar aydınlatırsa sevinirim. butterfly defense II feint long II tackiness chop
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap