Remzi Sarioglu Oluşturma zamanı: 12 Kasım, 2008 Oluşturma zamanı: 12 Kasım, 2008 1.Kademe Yardımcı Antrenörlük kursu; 26 Ocak - 04 Şubat 2009 tarihleri arasında Sakarya ilinde açılacaktır. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne başvuruda bulunabilirsiniz... Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 11/12/2008 12:14:49 AM
turushanovgu Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2008 yılda 1-2 defa kurs açılıyor, belge almak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın, ben de o dönemde yıllık izin alıp katılmayı düşünüyorum
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2008 herkese müjdeli haber vereyim, aynı tarihlerde tokatta ve bandırmada da kurs açılacaktır, gerekli evraklar için federasyon sitesini inceleyiniz
Guest MURAT GULENER Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2008 herkese müjdeli haber vereyim, aynı tarihlerde tokatta ve bandırmada da kurs açılacaktır, gerekli evraklar için federasyon sitesini inceleyiniz Tesadüfen gördüm, ayarlayabilirsem katılmayı düşünüyorum. Yıllarca oynadım, Antrenörlük yaptım sayenizde belge işini de halletmiş olucaz belki. Teşekkürler. Murat Gülener İstanbul Pertevniyal
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2008 geçen sene açılana gideyim dedim....sertifika toplamak gibi bir özelliğim varda....masa tenisinide sevdiğimize göre.... bir türlü tarihler benimle uyuşmadı...geçen sene vizemi finalemi ne denk geldi... şimdide beltek kursuna gidiyorum sınav tarihlerine falan denk geliyor sanırım.... anlaşılan başka bahara yazın inş açılır yeniden
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap