Misafir Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2004 Ben carbon kullanıyorum. Arylate-Carbon benim oyunuma daha iyi gidiyor..hem yaşlı hem de göbekli olunca carbon fazla geliyor...maçlarda nefesin kesiliyor valla...
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2004 Ben standart tahta kullaniyorum, ama carbon hissini de severim, epey sure carbon ve carbon-arylate tahta kullandim, kaliteli carbon iceren tahtalar arylate-carbon karisimi iceren tahtalardan daha kontrollu olabiliyor. Ama ben sadece tahta olan raketlere geri dondum. Belli olmaz, Tora Butterfly'in yeni carbon raketinden bahsetti (Kreanga Carbon), onu da denemek isteyebilirim..
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2004 Ben yaklaşık 15 senedir Gergely Carbon kullanıyorum.Aslında oldukça kontrolsüz olduğu belirtiliyor.Ancak belki blekten oynadığım için kontrolü elimde tutabiliyorum. Kreanga Carbonuda merak etmedim değil hani
Toranomon Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2004 Kreanga Carbonu da merak etmedim değil hani Tora Butterfly'in yeni carbon raketinden bahsetti (Kreanga Carbon), onu da denemek isteyebilirim Allah hepimizi ıslah etsin.
Misafir Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2004 Allah hepimizi ıslah etsin. Amiiiin... Hayir, "hepimizi" demissin, aldin da bize haber mi vermiyorsun yoksa???
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap